Yandex Metrica

Ekrem İmamoğlu Rize'de rezil oldu! Meydana bin kişi bile toplayamadı

Ekrem İmamoğlu Rize'de rezil oldu! Meydana bin kişi bile toplayamadı

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Kılıçdaroğlu ile restleştikten sonra Karadeniz turuna çıkan Ekrem İmamoğlu, Rize'de rezil oldu.

Gündem

28.03.2024, 02:34

Cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Kemal Kılıçdaroğlu ile restleştikten sonra Karadeniz turuna çıkan Ekrem İmamoğlu, Rize'de hayal kırıklığına uğradı. İstanbulluların ödediği vergileri miting için harcayan İmamoğlu'na Rizelilerin verdiği cevap fotoğraflara yansıdı. İmamoğlu, İstanbul'daki bir durakta metrobüs bekleyen vatandaş kadar bile kalabalık toplayamadı. 

Meydanda ancak birkaç yüz kişiye hitap edebilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, robot hesaplarla para karşılığı gündem oluşturduğu sanal ortamın gerçek hayatla bir ilgisi bulunmadığını bizzat tecrübe etti. 

Üstelik İmamoğlu'na Rizelilerin bir de sürprizi vardı. Çayeli Meydanı'nda İmamoğlu'nun konuşacağı alanın arka tarafına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dev bir posterini asan Rizeliler, bunun yanında meydana bakan binaların birine de 'Kahrolsun PKK ve bütün işbirlikçileri' yazılı bir pankart yerleştirdi. 

Sosyal medyada İmamoğlu destekçilerinin Rize'deki fiyaskoyu gizlemesi ve meydandaki birkaç yüz kişiyi kadrajlayarak kalabalıkmış gibi göstermeye çalışması dikkat çekti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading