Yandex Metrica

Sitede Ara

Ekrem İmamoğlu'nun robot askerleri! İBB'nin parasını bot hesaplara harcıyor

Ekrem İmamoğlu'nun robot askerleri! İBB'nin parasını bot hesaplara harcıyor

İstanbullulara kar esareti yaşatan Ekrem İmamoğlu, yaşadığı imaj kaybını sosyal medyada robot hesaplarla örtmek için ciddi bir ödenek ayırmış görünüyor.

Gündem

23.01.2024, 18:43

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, milyonların yollarda esir kaldığı kar yağışı sırasında İngiliz Büyükelçi ile rakı-balık ziyafeti yaptığı ortaya çıkınca yaşadığı imaj kaybını yine sahtelikle örtmeye çalışıyor. 

Belediye bütçesinden tam 849 milyon TL'yi 2022 yılı içerisinde reklama harcayacağını ilan eden İmamoğlu, bu paranın bir kısmını sosyal medyadaki sahte hesap şirketlerine yatırmaya başladı. 

iPhone'da WhatsApp neden yeşil oldu? Whatsapp durum, mesajlar, profil resmi çerçevesi neden yeşil, nasıl düzelir? iPhone'da WhatsApp neden yeşil oldu? Whatsapp durum, mesajlar, profil resmi... Haberi Görüntüle

İŞTE O SAHTE MESAJ

Twitter'da iki gündür bot hesaplardan yayılan bir mesaj dikkat çekiyor. 

Sahte hesapların birbiri ardında otomatik şekilde paylaştığı mesajda şu ifadeler kullanıldı: 

"Salı günü AK Parti'nin kalesi Üsküdar'da 200 kişiye 2023'te kime oy vereceksiniz diye sordum. İşte sonuçlar: İmamoğlu - yüzde 88 
Boş oy - yüzde 10
RTE - yüzde 2

Yeni cumhurbaşkanımız çok büyük ihtimalle Ekrem İmamoğlu olacaktır"


Milli Savunma Bakanı Güler'den F-16 cevabı: 'Yakında hepsini öğreneceksiniz' Milli Savunma Bakanı Güler'den F-16 cevabı: 'Yakında hepsini öğreneceksiniz' Haberi Görüntüle

ROBOTLARDAN TASHİHLİ KAMPANYA!

Kar yağışına karşı yeteri kadar önlem alamadığı için milyonların tepkisi çeken İmamoğlu, yoğun mağduriyetlerin yaşandığı 24 Ocak-25 Ocak tarihlerinde de benzer bir operasyona girişmiş, emrindeki reklam ajansları vasıtasıyla şu mesajı sosyal medyada dolaşıma sokmuştu: 

"İstanbul'da acayip işler oluyor. Ekrem İmamoğlu şehri drone'larla çektiriyor, tek tek notlar alıyor. Az önce 8 helikopter yardımıyla yollar buzlandı. Avrupalı haber ajansları bunun sırrını öğrenmek için istanbula geldi. Şu bir gerçek ki belediyecilik tarihi baştan yazılıyor."

Sözkonusu mesajı hazırlayanların beceriksizlikleri cümlelere de yansımış ve 'tuzlama' ifadesi yerine 'buzlama' kelimesi kullanılmıştı. İmamoğlu'nun sosyal medyadaki son sahteliklere İstanbullunun cebinden ne kadar para harcadığı şimdilik bilinmiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading