Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Ekrem İmamoğlu'nun kibarlık maskesi düştü! Tartıştığı esnafa hakaret etti!

Ekrem İmamoğlu'nun kibarlık maskesi düştü! Tartıştığı esnafa hakaret etti!

28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için sahaya inen CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, pazarcı esnafı ile tartıştı. Esnafla ağız dalaşına giren Ekrem İmamoğlu, tartışmada harareti dinmeyince pazarcı esnafına 'sen ahlaksızsın' dedi. İmamoğlu bununla yetinmeyerek ekmek parasını çıkarmak için esnaflık yapan pazarcıyı gözaltına aldırdı.

Gündem

23.01.2024, 20:56

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri için sahaya inip halktan biri görünerek oy toplamaya çalışan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, pazarcı esnafıyla girdiği tartışmada esnafa hakaret etti. 'PKK’lı olanları burada istemiyorum' diyen esnafın sözlerinden memnun kalmayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu pazarcıdan şikayetçi olarak gözaltına aldırdı.

Jay-Z ve Taylor Swift Türkiye'ye ne zaman geliyor? Jay-Z ve... Haberi Görüntüle

"SANA İADE EDİYORUM"

Sözleriyle esnafı  sinirlendirdiği ve esnafa 'Sen ahlasızsın' dediği görünen İmamoğlu'nun cümlelerine karşılık pazarcı esnafın aynısını sana iade ediyorum dediği anlaşılıyor. 

Kuvvetli fırtına uyarısı! 27 Mart 2024 bugün hava nasıl olacak?... Haberi Görüntüle

"PKK İLE NEDEN BİRLİKTESİNİZ"

Bayrampaşa'da semt pazarını ziyaret eden Ekrem İmamoğlu vatandaşların sert tepkisi ile karşılaştı. Pazar esnafı ve müşterilerin Ekrem İmamoğlu'na karşı yönelttiği 'PKK ile neden birliktesiniz' sorularından rahatsız olan Ekrem İmamoğlu bir pazarcı ile tartışma yaşadı.

Anadolu Alimler Birliği'nden 31 Mart seçimleri açıklaması: 'Cumhur İttifakı'na ve... Haberi Görüntüle

GÖZALTINA  ALDIRDI 

Bayrampaşa’daki semt pazarında esnafa "Sen ahlaksızsın" deyince esnaftan “PKK’lı olanları istemiyorum” cevabını alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu pazarcıdan şikayetçi olarak gözaltına aldırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading