Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ekrem İmamoğlu'nun acı günü: İngiliz elçinin görev süresi doldu

Ekrem İmamoğlu'nun acı günü: İngiliz elçinin görev süresi doldu

Kar yağısında İstanbulluları esarete terk eden CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun rakı-balık keyfi yaptığı Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, veda mesajı paylaştı. İngiltere Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, görev süresinin sona ermesi nedeniyle bir veda mesajı yayınlayarak, "Bu ülkenin kalbimde her zaman özel bir yeri olacak." dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:27

Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott, görev süresinin sona ermesi nedeniyle bir veda mesajı yayınladı. Chilcott mesajında, "Bu ülkenin kalbimde her zaman özel bir yeri olacak." dedi.

Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott'un görev süresi önümüzdeki günlerde sona erecek. Chilcott, "Teşekkürler Türkiye ve hoşça kal" notuyla sosyal medya hesabından veda mesajı paylaştı.

"Teşekkürler Türkiye... ve hoşçakal" başlıklı bir açıklama yayınlayan İngiliz diplomat, "Görev süremin dolmasıyla bu hafta sonu Türkiye'den ayrılıyorum. Birleşik Krallık'ın Ankara Büyükelçisi olmak büyük bir ayrıcalıktı" dedi.

Chilcott, "Görev süremin tamamlanmasıyla bu hafta sonu Türkiye'den ayrılıyorum. Birleşik Krallık'ın Ankara Büyükelçisi olmak büyük bir ayrıcalıktı. Bu ülkedeki seyahatlerimde; yeni ve büyüleyici yerleri ziyaret ettiğim, gelenekler ve yerel mutfağı keşfettiğim çok güzel anılarım var. O kadar çok şey var ki…Hepsini burada saymam imkansız. Ancak 100 yılı aşkın bir süre önce düşman olan iki ülkenin, büyük bir dostluk ruhu içinde buluştuğu Gelibolu'daki yıllık anma törenleri çok duygulandırıcıydı. Boğazı gören bir restorandan bir gece vakti boğazın manzarasını seyretmek de oldukça rakipsizdi." ifadesini kullandı. 

Hatırlanacağı üzere Dominick Chilcott Ocak ayında İstanbul karla boğuşurken Ekrem İmamoğlu ile yaptığı balık ziyafetiyle gündeme gelmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading