Yandex Metrica

Ekrem İmamoğlu'ndan şaşırtan hareket: Afet uyarısında tatile çıkmayı değil İstanbul'da kalmayı tercih etti

Ekrem İmamoğlu'ndan şaşırtan hareket: Afet uyarısında tatile çıkmayı değil İstanbul'da kalmayı tercih etti

Su baskınlarında Bodrum'a tatile giden, kar afetinde büyükelçiyle lüks restoranda yemek yiyen Ekrem İmamoğlu ilk kez bir afet uyarısında İstanbul'da kalmayı tercih etti. Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu'na 'Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en çok çalışan nefer ben olurum' minvalinde bir gönderme yapan İmamoğlu, İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi'nde gazetecilere poz verip basın toplantısı düzenledi.

Gündem

23.01.2024, 19:39

Geçtiğimiz günlerde, Ardahan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin açılışında yaptığı konuşmada, CHP Genel Başkanı'na adaylık çağrısı yapan Ekrem İmamoğlu, “Altılı Masa'ya, o masanın liderliğini yapan genel başkanımıza buradan söylüyorum: 7/24 bu sürecin, bu değişimin gerçekleşmesi için en çalışkan, bu sürecin neferi, en başarılısı ben olacağım' diyorum.” ifadesini kullanmıştı.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

"BEN ÇALIŞIYORUM" MESAJI

Konuşmasıyla, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylık isteğini ilk kez bu kadar açık eden Ekrem İmamoğlu, geçmişteki afetlerde İstanbul dışında olmasına rağmen AFAD'ın uyarısı sonrasında ilk kez İstanbul'da kalmayı tercih etti ve partisinin genel başkanına 'Ben çalışıyorum' mesajını verdi.

İmamoğlu, İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi'nde (AKOM) basın toplantısı düzenleyip gazetecilere poz verdi.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka Sokaklar'da mı? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka... Haberi Görüntüle

GEÇMİŞ AFETLERDE NEREDEYDİ?

24 Ocak'ta İstanbul'da etkisini artıran kar yağışı nedeniyle megakentte adeta hayat durmuş, metrolardaki izdiham nedeniyle insanlar birbirini ezmişti. Öte yandan tüm uyarılara rağmen yolların İBB tarafından yeterince tuzlanmaması nedeniyle Anadolu ve Avrupa Yakası'nda trafik kilitlenmişti. Vatandaşlar ise saatlerce yollarda mahsur kalmıştı. İstanbul'da bunlar yaşanırken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'deki bir balıkçıda büyükelçiyle yemek yemiş, görüntülerin basına servis edilmesinin ardından, "yoğun çalışma arası sırasında basit bir yemek" açıklamasında bulunmuştu.

İstanbul'da geçtiğimiz aylarda meydana gelen sel felaketi sırasında da Ekrem İmamoğlu tatile çıkmayı tercih etmişti. İBB başkanı, kent sulara gömüldüğü halde tatilini bölmemiş, günler sonrasında şehre döndüğünde bronzlaşmış görüntüsü ile kameralar karşısına çıkmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading