Yandex Metrica

Ekrem İmamoğlu'ndan HDP'lilerle ittifak pozu!

Ekrem İmamoğlu'ndan HDP'lilerle ittifak pozu!

Diyarbakır'a gittiği halde dağa kaçırılan evlatları için HDP önünde oturma eylemi yapan Diyarbakır Anneleri'ni bir kez bile ziyaret etmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, HDP Eş Başkanı Mithat Sancar ve HDP'li Sırrı Sakık ile birlikte sergi açılışına katıldı.

Gündem

23.01.2024, 18:08

Diyarbakır'da çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan ailelerin, 3 Eylül 2019'da başlattığı evlat nöbeti 776'ncı gününde sürüyor.

Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 12 Nisan? Yalı Çapkın yeni bölüm haftaya mı? Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

DİYARBAKIR'A GİTTİĞİ HALDE ANNELERİN YANINA UĞRAMADI

Oturma eylemi yapan aileler, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'a geldiğini ve çeşitli temaslarda bulunduğunu ancak kendilerini ziyaret etmediğini söyledi.

İncirli Üssü'nün adı mı değişti? İncirlikteki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı adı ne oldu? İncirli Üssü'nün adı mı değişti? İncirlikteki 10'uncu Tanker Üs Komutanlığı... Haberi Görüntüle

KEMAL KILIÇDAROĞLU DA ZİYARET ETMEMİŞTİ

"Dün Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'a geldiğini öğrendik. İlk önce evlat nöbeti tutan aileler olarak çok sevindik. Maalesef sonra üzüldük. Ekrem İmamoğlu bizi ziyaret etmedi, acımızı paylaşmadı. Maalesef genel başkanları da ziyaret etmedi" diyen Aydın, İmamoğlu ve CHP'ye tepkilerini dile getirdi.

İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper Önder görevinden istifa etti İYİ Parti'de bir ayrılık daha: Ankara İl Başkanı Akif Sarper... Haberi Görüntüle

UTANMADAN HDP'LİLERLE POZ VERDİ

Evlat nöbeti tutan aileleri ziyaret etmeyen İmamoğlu, HDP'liler ile sergi açılışına katıldı. “Hafıza Odası” isimli serginin açılışına katılan İmamoğlu, HDP Eş Başkanı Mithat Sancar ve HDP'li Sırrı Sakık’la birlikte kameralara poz verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading