Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ekrem İmamoğlu kumanya kartını siyasi karta çevirdi

Ekrem İmamoğlu kumanya kartını siyasi karta çevirdi

Seçimin parayla değil gönül alma ile kazanılacağını öğrenemeyen 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, kumanya kartına farklı bir boyut kazandırdı. Ekrem İmamoğlu, Trabzon'da 1.000 TL'lik yardım kartı dağıtmaya başladı.

Gündem

25.03.2024, 16:19

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Seçimleri için geri sayım devam ediyor.

Milyonlarca seçmen sandık başına gidip oy kullanacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ya da 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ülkeyi yönetmesi için yetki verecek.

Seçime günler kala siyasi parti liderleri ve vekil adayları saha çalışmaları hız kazanırken CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun halktan oy toplamak için yeni oyunlara kalkıştığı ortaya çıktı.

1 Nisan'da kamu personellerine tatil mi? Memurlar idari izinli mi?... Haberi Görüntüle

SEÇİM PARAYLA DEĞİL GÖNÜL ALMA İLE KAZANILIR

Seçimin parayla değil gönül alma ile kazanılacağını öğrenemeyen 7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, kumanya kartına farklı bir boyut kazandırdı.

ABB Başkan adayı Altınok'tan 600 daire iftirasına sert tepki: Tapusunu... Haberi Görüntüle

YARDIM KARTI DAĞITMAYA BAŞLADI

Ekrem İmamoğlu, Trabzon'da 1.000 TL'lik yardım kartı dağıtmaya başladı. Seçim kampanyası için akılalmaz bir yönteme başvuran İmamoğlu'nun kumanya kartlarına kendi adını yazdırdığı görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading