Yandex Metrica

Ekrem İmamoğlu köprüleri yıktı! 'Aday olacak mısınız?' sorusuna bakın ne yanıt verdi

Ekrem İmamoğlu köprüleri yıktı! 'Aday olacak mısınız?' sorusuna bakın ne yanıt verdi

CHP'nin dün gerçekleştirdiği vizyon toplantısında Kılıçdaroğlu ile Kaftancıoğlu'nun Ekrem İmamoğlu'nun elini sıkmaması gündemdeki yerini korurken İBB Başkanı İmamoğlu'ndan ilginç bir çıkış geldi. İmamoğlu, "Cumhurbaşkanı olacak mısınız?" şeklindeki bir soruya "Allah bilir" cevabını verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:08

Ekonomi kurmaylarını belirleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İkinci Yüzyıla Çağrı adlı buluşmada cumhurbaşkanı adaylığını kesinleştirince gözler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çevrildi. 

CHP'nin Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ndeki töreninde hem Kemal Kılıçdaroğlu hem de partinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile arasında soğuk rüzgarlar estiği görülen İmamoğlu, yaşananlara karşın adaylık niyetinden vazgeçmiş görünmüyor. 

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in "Ya Mansur Yavaş ya da Ekrem İmamoğlu" şeklinde formüle ettiği ortamda İmamoğlu son açıklamasında adaylık işaretini bir kez daha yineledi. 

Ekrem İmamoğlu 

TÜYAP İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 39. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda, yazar Yekta Kopan'ın moderatörlüğünü yaptığı söyleyişe katılan İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin bir soruya şu cevabı verdi:

"Belediye başkanı olduğumda bir yazarla söyleşi gerçekleştirmiştik. Burada benzer bir soru üzerine 'Allah bilir' demiştim. 'Allah bilir' cevabını verdiğimde demek ki düşünüyor falan denmişti. 'Allah bilir' demiştim. Dolayısıyla Allah bilir." 

Söyleşi sonrası Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, İBB Yayınları'nın standını ziyaret ederek okurların kitaplarını imzaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading