Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ekrem İmamoğlu genel başkanına yüz buruşturdu! İkili arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor?

Ekrem İmamoğlu genel başkanına yüz buruşturdu! İkili arasında soğuk rüzgarlar mı esiyor?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ile birlikte basın açıklaması yaptı. Konuşmanın bir bölümünde İmamoğlu'na karşı 'Başarı, kendisinin bireysel başarısı değil' diyen Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu yüz buruşturdu. İkilinin bu görüntüleri, 'adaylık yarışı aralarını mı bozdu?' tartışmalarına yol açtı.

Gündem

23.01.2024, 19:08

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasında kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'na yönelik sözleri dikkat çekti. Bu sözleri duyan İmamoğlu ise kameraların karşısında yüzünü buruşturdu.

BDDK devreye girdi! Seçil Erzan için yeni karar: Yazışmalar ve... Haberi Görüntüle

'KENDİSİNİN BİREYSEL BAŞARISI DEĞİL'

"Başarı, kendisinin bireysel başarısı değil, başarı İstanbul'un başarısı" diyen Kılıçdaroğlu, "Hizmet İstanbul'a veriliyor, İstanbullulara veriliyor. İstanbul'un ciddi bir tarihi dokusu var." şeklinde konuştu.

CHP liderinin İmamoğlu'yla ilgili sözleri gündemi meşgul etti. Sosyal medyada, 'Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adaylığı için ismi geçen İmamoğlu'na bu şekilde bir mesaj veriyor' yorumları yapıldı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading