Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ekrem İmamoğlu Akşener'i yalnız bıraktı: Her CHP'linin adayı Kılıçdaroğlu'dur

Ekrem İmamoğlu Akşener'i yalnız bıraktı: Her CHP'linin adayı Kılıçdaroğlu'dur

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu sabah katıldığı bir canlı yayında Altılı masanın toplantısı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İmamoğlu seçimlere az bir süre kalmasına rağmen adayını açıklamayan Altılı masa için 'Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı diye bir şey yok aslında. Ben iki gün önce de söyledim. Her CHP'linin adayı Genel Başkanımızdır. Benim de adayım Genel Başkanımızdır' sözlerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:31

Altılı masanın dün düzenlediği 12. toplantısında adaylık konusunu tartışıldı. Koalisyondaki adaylık mücadelesinde en güçlü isim olan Kılıçdaroğlu masadaki ortaklarına kendisinin aday olmasını teklif etti. 

2024 MANİSA-SARIGÖL SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Sarıgöl'de hangi... Haberi Görüntüle

AKŞENER İMAMOĞLU'NU TEKLİF ETTİ 

Diğer partilerden destek alan Kılıçdaroğlu'na Akşener'in onay vermediği öğrenildi. Diğer yandan gelen kulis bilgisine göre Akşener'in masaya Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ı teklif ettiği fakat uzlaşı sağlayamadıkları öğrenildi. 

31 Mart Gaziantep'te otobüsler ücretsiz mi? Seçim günü (bugün) GAZİRAY,... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU AKŞENER'İ YALNIZ BIRAKTI: HER CHP'LİNİN ADAYI GENEL BAŞKANIMIZDIR 

Yaşanan bu gelişmeler sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar geldi. Seçimlere az bir zaman kalmasına rağmen aday belirleyemeyen Altılı Masa hakkında konuşan İmamoğlu, "Ekrem İmamoğlu İstanbul'un Belediye Başkanı. Bu mevzuya bizi dahil etmeyin" diyerek şu sözleri kaydetti: 

Ben eve döndüğümde toplantı bitmişti. Toplantıdan sonraki süreç başlamıştı. Bunu basından biraz okuyabildim o kadar. Basına düşenleri biliyorum. Kişisel olarak beni ilgilendiren konu ile ilgili genel başkanımızdan telefon ya da bilgilendirme almadım. İsimlerin verildiği meselesi konuşuluyor... Hem Genel Başkanımızın hem Meral Akşener'in durumları ile ilgili süreçleri basından takip ettim. Durumun özeti bu aslında.

Az önce söylediğimiz bütün kritik vakaların değişmesi için tek rakibimiz var. Bu konu ilk defa konuşulmuyor. Şiddetle bunu söyledim. Ekrem İmamoğlu İstanbul'un Belediye Başkanı. Bu mevzuya bizi dahil etmeyin. İstanbul'un Belediye Başkanı bununla ilgilenir her konuda desteklemek için... Ben bu misyona kendini adamış bir neferim dedim. Ben hala aynı yerdeyim. Ekrem İmamoğlu'nun adaylığı diye bir şey yok aslında. Ben iki gün önce de söyledim. Her CHP'linin adayı Genel Başkanımızdır. Benim de adayım Genel Başkanımızdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading