Yandex Metrica
Ehliyet yenileme randevu almak şart mı? Randevusuz ehliyet yenileme yapılır mı?

Ehliyet yenileme randevu almak şart mı? Randevusuz ehliyet yenileme yapılır mı?

Sürücü belgelerini yeniletmek ya da yenisi ile değiştirmek isteyen vatandaşların gündeminde, "Ehliyet yenileme randevu almak şart mı? Randevusuz ehliyet yenileme yapılır mı?" soruları yer alıyor. Merak edilenleri sizler için derledik.

Gündem

27.03.2024, 15:33

İçişleri Bakanlığı'na bağlı Emniyet Müdürlükleri tarafından verilen Sürücü Belgeleri, alınan yeni bir karar ile Nüfus Müdürlükleri tarafından sahiplerine verilmeye başlandı. Hal böyle olunca vatandaşlar, "Ehliyet yenileme randevu almak şart mı? Randevusuz ehliyet yenileme yapılır mı?" sorularının yanıtlarını aramaya koyuldu. İşte merak edilenler...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhsin Yazıcıoğlu mesajı Haberi Görüntüle

RANDEVUSUZ EHLİYET YENİLEME YAPILIR MI?

Sürücü belgelerini yeniletmek, değiştirmek ya da ilk defa almak için randevu şart değil. Fakat, Nüfus Müdürlükleri'ne randevuyla gitmek her zaman işlerinizi kolay halletmenizi sağlar. Randevu almadan giden vatandaşlar, şayet bir yoğunluk ile karşılaşırsa elleri boş geri dönmek zorunda kalabilir. Eğer randevusuz gidecekseniz en erken saatleri tercih etmenizi öneririz.

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen randevu sisteminde vatandaşlar isterlerse intenet sitesi üzerinden isterlerse de Alo 199 u arayarak randevu oluşturabilirler. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading