Yandex Metrica

Eğitime kar engeli! Bazı kentlerde okullar tatil edildi

Eğitime kar engeli! Bazı kentlerde okullar tatil edildi

"Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" atasözü bir daha dillerde. Nisan ayına girilmesine iki kala yurdun bazı bölümlerinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar tatil edildi.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Yurdun bazı bölümlerinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken kar yağışı ve fırtına nedeniyle eğitim öğretimi bazı illerde ara verildi.

Kar yağışı ve fırtına nedeniyle bazı kentlerde okullar tatil edildi.

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler temin edilmedi! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme! Bakımı yapan şirketten açıklama: Malzemeler... Haberi Görüntüle

ÜÇ İLDE OKULLAR TATİL

Gümüşhane’de etkili olan kar yağışı ile birlikte okullar tatil edilirken engelli ve hamile kamu çalışanlarına da idari izin verildi.

Gümüşhane Valiliğinden yapılan açıklamada, kar yağışının ardından kuvvetli buzlanma ve don olayının sağlık ve ulaşım gibi olumsuz etkilerinin olabileceği değerlendirildiği belirtilerek il genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her derece ve türdeki resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin 30 Mart 2023 Perşembe günü bir gün süre ile tatil edildiği duyuruldu.

İstanbul boşaldı diyenler... Megakent kilitlendi! İstanbul'da hem insan ve araç seli İstanbul boşaldı diyenler... Megakent kilitlendi! İstanbul'da hem insan ve araç... Haberi Görüntüle

ORDU'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Ordu'da da etkili olan kar yağışı nedeniyle yedi ilçede eğitim ve öğretime bir gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, yoğun kar yağışı, olumsuz hava şartları ve ulaşımda yaşanabilecek olası aksaklıklar nedeniyle Çaybaşı, Akkuş, İkizce, Gürgentepe, Mesudiye, Gölköy ile Korgan ilçelerinde okullar 30 Mart Perşembe günü tatil edildi.

Türkiye bu olayı konuşuyor! 3 kişilik aileyi yakarak katletmişti: O cani hakkında yeni gelişme! Türkiye bu olayı konuşuyor! 3 kişilik aileyi yakarak katletmişti: O... Haberi Görüntüle

YOZGAT'TA EĞİTİME KAR ENGELİ

Yozgat'ta kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Yozgat Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, kent genelinde kar yağışının devam ettiği, buzlanma ve don olayı beklendiği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan  ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı dikkat çekti: Varlığı sonlanacak! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Irak Başbakanı'ndan ortak basın toplantısı! PKK mesajı... Haberi Görüntüle

MUŞ'TA FIRTINA: OKULLAR TATİL EDİLDİ

Üç kentte eğitime kar yağışı nedeniyle ara verilirken, Van'ın Gevaş ilçesinde ve Muş'ta ise okullar fırtına nedeniyle tatil edildi.

Gevaş’ta sabah saatlerinde başlayan fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Çatıların uçtuğu, yük taşıyan araçların devrildiği ilçede, eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Muş'ta da olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde yarın eğitim öğretime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, elverişsiz hava koşulları ve kuvvetli fırtınanın devam edeceği yönünde meteorolojik uyarıların yapıldığı belirtildi.

Bazı çatılarda meydana gelen hasarın henüz giderilmediğine yer verilen açıklamada, riskli durumun önüne geçmek amacıyla 30 Mart perşembe günü il genelinde eğitim öğretime ara verildiği kaydedildi.

23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024 Çocuk Bayramında ESHOT otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün İzmir'de otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? 2024... Haberi Görüntüle

SİVAS'TA EĞİTİME KAR ENGELİ

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

İlçede öğle saatlerinde başlayan kar yağışı, etkisini artırarak devam ediyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçede 30 Mart Perşembe günü taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading