Yandex Metrica
SON DAKİKA
Eğitim vurgunu! CHP’li Belediyede kayıt ücretlerine yüzde 300 zam

Eğitim vurgunu! CHP’li Belediyede kayıt ücretlerine yüzde 300 zam

Bursa Mudanya Belediye Başkanı CHP'li Hayri Türkyılmaz'ın 3 Ocak 2022 yılında Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte açılış kurdelesini kestiği Zübeyde Ana Çocuk Akademisinde fahiş zam skandalı yaşanıyor. Öğrenci başına aylık eğitim hizmet bedeli bin 800 TL olan okulda, yüzde 305 oranında zam yapıldı. Zübeyde Ana Çocuk Akademisinde aylık eğitim bedeli 5 Bin 500 TL'ye yükselirken velilerden ayrıca kırtasiye gideri olarak da 4 Bin TL istendi.

Gündem

23.01.2024, 20:59

Bursa’da Mudanya Belediyesi tarafından inşa edilen ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 1,5 yıl önce açılışı gerçekleştirilen Zübeyde Ana Çocuk Akademisinde fahiş zam skandalı patlak verdi.

Emine Erdoğan: Türk insanını diğer milletlerden ayıran birlik ve dayanışma... Haberi Görüntüle

KAYIT ÜCRETLERİ İÇİN FAHİŞ ZAM

Öğrenci başına aylık eğitim hizmet bedeli bin 800 TL olan okulda, yüzde 305 oranında zam yapıldı. Zübeyde Ana Çocuk Akademisinde aylık eğitim bedeli 5 Bin 500 TL'ye yükselirken velilerden ayrıca kırtasiye gideri olarak da 4 Bin TL istendi.

Yeniden Refah'ta büyük kopuş! Seçim öncesi resti çeken üyeler mesajı... Haberi Görüntüle

VELİLERE TEBLİGAT GÖNDERİLDİ

Fahiş zamla birlikte velilere 30 Mayıs günü bir tebligat gönderildi. Velilere gönderilen tebligatta fiyatların 5 Bin 500 TL'ye yükseltildiği kayıtların ise 2 Haziran günü sona ereceği belirtildi.

CHP’li Büyükşehir’in 5 yıldır yapamadığını AK Partili ilçe belediyesi yaptı!... Haberi Görüntüle

ONLARCA ÇOCUK AÇIKTA KALDI

Zübeyde Ana Çocuk Akademisinde yapılan bu zam karşısında velileri neye uğradığını şaşırdı. Diğer okulların kayıtlarının tamamlanmasından dolayı çocuklarını başka okullara kaydettiremeyen veliler çaresiz bırakıldı. Velilerin, fahiş zam sonrası okul yönetimini protesto etmeye hazırlandığı öğrenildi.

İşte CHP belediyeciliği! SGK'ya en borçlu belediye Ankara: Borcu son... Haberi Görüntüle

YEĞENİNİ OKUL MÜDÜRÜ YAPMIŞ

Hatırlanacağı gibi Mudanya Belediye Başkanı CHP'li Hayri Türkyılmaz, okulu açar açmaz ise öz yeğeni Müge Türkyılmaz'ı okulun başına getirerek müdür yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading