Yandex Metrica

Sitede Ara

Eden buldu: Vizeden umutlarını kesecek duruma geldiler

Seçim öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda yurt dışına yerleşeceğini paylaşanlar, Avrupa'da endişe yarattı. Bazı ünlü isimler dahi vize alamayacak duruma geldi. 

Gündem

23.01.2024, 20:59

Son günlerde ünlü isimler Avrupa ülkelerinden vize alamayacağı derdini taşıyor. Konsolosluktan ret yanıtının çıktığı haberlerinin ardından, sosyal medya kullanıcılarının da aşina olduğu bazı paylaşımlar akıllara geldi. 

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde eğitimli eğitimsiz birçok kişi ve hatta bazı ünlü isim dahi Erdoğan'ın tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda yurt dışında çıkacağını söylemişti. Oyuncu Ahsen Eroğlu da seçim sonuçlarının ardından ''Bana gitme vakti göründü'' diyerek yurt dışına çıkacağını yazmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak konular Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü! İşte ele alınacak... Haberi Görüntüle

HÜSRANA UĞRADILAR 

Böylelikle, yapılan paylaşımlar bazı ülkelerde göç dalgası endişesi yarattı. Hem vizeler yavaşladı ve hem de ünlü isimlerin de dahil olduğu birçok kişi gelen ret yanıtlarıyla hüsrana uğradı. 

En çok ret sorunun yaşandığı ülkelerin ise Almanya, Hollanda ve ABD olduğu öğrenildi. ,

Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Baykar'a 'jet yakıtı satmışlar' iftirası atan İBB provokatörü tutuklandı Haberi Görüntüle

RUSYA'NIN RET ORANI 5 KAT DAHA DÜŞÜK

Ukrayna ile girdiği savaşta ABD ve birçok Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin yaptırıma uğrayan Rusya’nın, Schengen vize ret oranları Türkiye’den 5 kat daha düşük.


Loading