Yandex Metrica

Düzce beşik gibi! 5.9’luk depremin ardından 150 kez daha sallandı

Düzce beşik gibi! 5.9’luk depremin ardından 150 kez daha sallandı

Düzce'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından artçı depremler sürüyor. Bölgede 150 artçı deprem oldu, il genelinde eğitime 1 gün daha ara verildi.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Düzce'de saat 04.08'de 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Gölyaka ilçesi olan depremde panik nedeniyle 1'i ağır 93 kişi yaralandı. Depremin ardından bölgede 150 artçı deprem kaydedilirken, il genelinde eğitime 1 gün daha ara verildi.

6 tabancalı Mossad ajanı, İstanbul'da kimin evinde kaldı: Gözler Çabad örgütü elebaşında 6 tabancalı Mossad ajanı, İstanbul'da kimin evinde kaldı: Gözler Çabad... Haberi Görüntüle

150 ARTÇI SARSINTI YAŞANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, kentte bazı ev ve iş yerlerinin duvarlarında yıkımlar yaşandı, evlerdeki bazı eşyalar yere düştü.5,9 büyüklüğündeki deprem sonrası en büyüğü 4,3 olan 150 artçı sarsıntı kaydedildi.

Şeytanın aklına gelmeyecek vurgun! Formalite evlilik vaadiyle onlarca insanı tuzaklarına düşürdüler! Şeytanın aklına gelmeyecek vurgun! Formalite evlilik vaadiyle onlarca insanı tuzaklarına... Haberi Görüntüle

ENERJİ KESİNTİLERİ UYGULANIYOR

AFAD'dan depreme ilişkin yapılan ayrı bir açıklamamada ise "Düzce ili Gölyaka ilçesinde saat 04.08'de 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz. Bölgede kontrol amaçlı enerji kesintileri uygulanmaktadır. Vatandaşlarımızın paniğe kapılmamasını önemle rica ederiz" ifadeleri kullanıldı.

Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili sözlerine müfettiş görevlendirildi! Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili... Haberi Görüntüle

24 KASIM'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Düzce Valisi Cevdet Atay, deprem nedeniyle il genelinde eğitim öğretime 24 Kasım 2022 tarihinde 1 gün ara verildiğini açıkladı. Vali Atay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Değerli hemşerilerimiz, İlimizde yaşanan deprem nedeniyle, tedbir amaçlı ilimiz genelinde tüm eğitim kurumlarında 24 Kasım 2022 tarihinde eğitim öğretime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca kamuda çalışan engelli ile hamile personel de idari izinli sayılacaktır." ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading