Yandex Metrica

Durmak yok yola devam! Erdoğan'ın haftalık mesaisi paylaşıldı: 7 gün 24 saat görevde!

Durmak yok yola devam! Erdoğan'ın haftalık mesaisi paylaşıldı: 7 gün 24 saat görevde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 1-7 Mayıs'taki haftalık mesaisinde gerçekleştirdiği programlar ve mitingler sosyal medya hesabından paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 20:50

Sosyal medyadan yapılan paylşaımda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Büyük İstanbul Mitingi ile bazı illerde gerçekleştirdiği mitinglere ve törenler yer aldı. 

TRABOZN'DA 111 ESERİN TOPLU AÇILIŞINI YAPTI

"Erdoğan Dijital Medya" hesabından yapılan paylaşıma göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs Pazartesi günü Memur-Sen Genel Kurulunda konuştu, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım Programı'na katıldı.

Erdoğan, 2 Mayıs Salı günü Antalya Mitingi'nde konuştu, Konya'da yapımı tamamlanan 74 eserin resmi açılışını yaptı.

3 Mayıs Çarşamba günü Rize Mitingi'nde konuşma yapan Erdoğan, Zigana Tüneli ile Trabzon'da yapımı tamamlanan 111 eserin toplu açılışını gerçekleştirdi.

HER GÜN BAŞKA İLDE MİTİNG VERDİ 

Erdoğan, 4 Mayıs Perşembe günü Giresun, Ordu ve Samsun mitinglerini gerçekleştirirken, 5 Mayıs Cuma Van ve Erzurum Mitingi'nde konuştu, TV Net yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Mayıs Cumartesi günü Kayseri ve Mersin mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi, 7 Mayıs Pazar günü ise Büyük İstanbul Mitingi'ni gerçekleştirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading