Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dünyanın en zehirli örümceği satışta: Bir tanesinin fiyatına inanamayacaksınız

Dünyanın en zehirli örümceği satışta: Bir tanesinin fiyatına inanamayacaksınız

Dünyanın en zehirli örümceği internetten satışa çıkarıldı. Zehirli tarantulalar büyük meblağlara satılırken internetteki ilanda 'Türkiye'nin her yerine kargo yapılabileceği' belirtildi.

Gündem

23.01.2024, 20:23

Dünyanın en zehirli örümcek türleri arasında yer alan tarantulalar, Türkiye'ye yasa dışı yollarla getirilerek internetten satışa çıkarıldı. 

2024 MARDİN-MİDYAT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Mardin-Midyat'ta hangi... Haberi Görüntüle

TANESİ 2 BİN 500 LİRA'

'Lasidora parahybana', 'Tliltocatl albopilosum' ve 'Pterinochilus Murinus' cinsi tarantulaların tanesi internette 125 ile 2 bin 500 lira arasındaki fiyatlara satılıyor. 

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na 'para kulesi' göndermesi: Milletin parasıyla CHP, dizayn... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE'NİN HER YER İNE KARGO'

Zehirli tarantularların internetteki ilanlarında  yazan şu ifadeler ise görenleri şaşırttı:

Türkiye'nin her yerine güvenli bir şekilde kargo yapabilirim. Ekstra yanında ufak yaşam alanı ve idare etmelik mikro un kurdu verilecektir. Lütfen gün içinde iletişime geçiniz', 'Toplu alımlarda indirim yapılır', 'Yem yemesinde hiçbir problemi yoktur. Elime almaya cesaret edemediğim için agresif mi, değil mi bilmiyorum.

Teraryumdan kaçma gibi huyları yok. Çok güzel bir canlıdır. Renkleri yerindedir. Fiyata teraryumu da dahildir. Cinsiyetinden tam emin değilim ama yüzde 80 dişi', 'Dişi erkek murinus canlı yoğunluğundan dolayı satılıktır. Nakit olması önceliktir fakat mantıklı takas tekliflerine açığım. Rakamda pazarlık yoktur.

SİİRT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Siirt Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

CEZASI 26 BİN 390 LİRA

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkilileri, zehirli tarantulaların satıldığının belirlenmesi durumunda hayvan başına 26 bin 390 TL ceza uygulanacağını bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading