Yandex Metrica
SON DAKİKA
Dünya medyası Erdoğan'ın vatanı için yaptıklarını tek tek anlattı: Türkiye'yi jeopolitik bir güce dönüştürdü!

Dünya medyası Erdoğan'ın vatanı için yaptıklarını tek tek anlattı: Türkiye'yi jeopolitik bir güce dönüştürdü!

Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyanın gözü de 28 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerine çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili bir analize yer veren gazete, Erdoğan'ın Türkiye için yaptıklarını ve halkın ona karşı duyduğu sevgiyi anlattı. Gazete, Erdoğan'ın kuralları yıkan bir adam olduğunu belirtti. Halkın ona 'reis' dediğini ifade eden gazete, "Türkiye'yi jeopolitik bir güce dönüştürdü. 20 yıllık sadık bir desteği var. Bütün zorlukları aştı" sözlerine yer verdi.

Gündem

23.01.2024, 20:55

Türkiye'de seçimler 2. tura kalmışken hem Türkiye'nin hem de dünyanın gözü yaklaşmakta olan 28 Mayıs'a çevrildi. Dünya medyasında hemen hemen her gün, Türkiye'deki seçimler ve Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili haberlere yer verilerek Türkiye yakından takip ediliyor. 

24 Mart Erdoğan İstanbul mitingi ne zaman saat kaçta başlayacak?... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN MUHALEFETE KARŞI GÜÇLÜ 

Dün akşam saatlerinde The Economist Times'ta yayımlanan bir haberde  Erdoğan ve Türkiye ile ilgili analizlere yer verildi.Haberde, "69 yaşındaki Erdoğan, ikinci tur seçimleri öncesinde 'yenilmezlik' algısı yaratıyor" sözlerine yer verildi.Erdoğan'ın muhalefete karşı güçlü ve ayakta durduğunu ifade eden gazete, "Geçen pazar günü yapılan genel seçimlerin ardından Erdoğan, tüm zorlukların üstesinden geldiğini bir kere daha açıkça ortaya koydu" denildi.

TEKİRDAĞ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Tekirdağ Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN İKTİDARINI 2028'E KADAR UZATIR

Erdoğan'ın iktidarını muhtemelen 2028'e kadar uzattığını ifade eden The Economist Times, "İddialı alt yapı projeleri ve Türkiye'yi jeopolitik bir güce dönüştürüyor" dedi.

Son dakika: Tekirdağ'da dehşet verici kaza! TIR yolcu otobüsü ile... Haberi Görüntüle

HALK ONA REİS DİYOR 

Erdoğan'ın kuralları yeniden yazdığını ifade eden gazete, "Çevresi tarafından 'beyefendi' olarak tanımlanıyor, ancak halk ona 'reis' diyor" sözlerine yer verdi.Bir kesimin karşı olmasına rağmen Erdoğan'ın Türkiye'deki popülaritesinin kaçınılmaz olduğunu ifade eden The Economist Times, "Türkiye'nin harap olan deprem bölgesinden Erdoğan'a çıkan oy, yirmi yılda oluşan sadık bir desteğin temel kanıtı" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading