Yandex Metrica

Döneme göre değil isme göre devam ediyor! Cumhurbaşkanlığı seçiminde bilinmeyen o detay!

Döneme göre değil isme göre devam ediyor! Cumhurbaşkanlığı seçiminde bilinmeyen o detay!

13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için sandıklar yeniden kuruldu. Ancak seçimle ilgi bilinmeyen bir detay ortaya çıktı. Birçok yerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesi durumunda 13. Cumhurbaşkanı olacağı belirtiliyor. Ancak Erdoğan'ın yeniden görevine devam etmesi durumunda 13. Cumhurbaşkanı olarak değil 12. Cumhurbaşkanı olarak unvanını sürdürecek.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 08.00 itibarıyla başladı. Türkiye, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ilk turunda çıkan sonuçtan dolayı bugün yeniden seçimini yapmak için sandığa giderek cumhurbaşkanlığı seçimi için kararını verecek. Medyada Erdoğan'ın yeniden seçilmesi durumunda 13. Cumhurbaşkanı olacağı belirtilse de bu konuyla ilgili farklı bir detay gözlerden kaçtı. 

Önce tatile sonra hapise! Sahte rapor alıp tatile gidenler dikkat! Onlarca yıl ceza alabilirsiniz! Önce tatile sonra hapise! Sahte rapor alıp tatile gidenler dikkat!... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN 12.CUMHURBAŞKANI OLARAK GÖREVİNE DEVAM EDECEK 

Seçim atmosferine girdiğimiz günden itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  yeniden seçilmesi durumunda 13. Cumhurbaşkanı olarak devam edeceği belirtiliyor.Bugünkü seçimlerde Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçilirse 13. Cumhurbaşkanı olarak değil 12.Cumhurbaşkanı olarak devam edecek. Çünkü bu sıralama döneme göre değil isimlere yapılmaktadır. 

Kaynak: TR Haber 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading