Yandex Metrica
SON DAKİKA
Donald Trump Jr babasının intikamını mı aldı?

Donald Trump Jr babasının intikamını mı aldı?

ABD eski Başkanı Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr' ın online mağazasında, ABD'deki silahlanma karşıtlarını öfkelendirecek bir ürün satışa çıktı. Sitede “Silahlar insanları öldürmez. Alec Baldwin insanları öldürür” yazılı tişörtler satılmaya başlandı.

Gündem

23.01.2024, 18:11

ABD'de Cumhuriyetçi Parti’den seçilen eski Başkan Donald Trump’ın büyük oğlu Donald Trump Jr, Alec Baldwin'in  görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i film setinde silahla kazayla öldürmesi olayı ile ilgili tişörtler satmaya başladı. Don Jr’ın online mağazasında satılan ve kendi sosyal medya hesabından da tanıttığı tişörtlerin üzerinde “Silahlar insanları öldürmez. Alec Baldwin insanları öldürür” yazıları dikkat çekti. Tişörtlerin satış fiyatı, 27.99 dolar.

İsias otelinde ne oldu? İsias Hoteli Adıyaman'da mı? İsias Otelinde... Haberi Görüntüle

BABASININ İNTİKAMINI MI ALIYOR?

Alec Baldwin, ABD’de sunduğu ‘Saturday Night Live’ adlı komedi programında Cumhuriyetçi Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın taklidini yaparak Trump ailesinin tepkisini çekmişti. Yaşananlardan sonra, Alec Baldwin’le sosyal medya hesabından sürekli dalga geçen Don Jr bir paylaşımında “Silah karşıtı bir delinin silahla, sizin kapsamlı ateşli silah koleksiyonunuzdan daha fazla insanı öldüren o bakışı” ifadelerini kullanması babasının intikamını mı alıyor sorusunu akıllara getirdi..

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading