Doğu ve Güneydoğu'dan 6'lı masayı hüsrana uğratacak sonuç geldi! 'Vatandaş masaya değil sahaya bakıyor'
Doğu ve Güneydoğu Bölgelerinde AK Parti'nin seçim çalışmaları hızla devam ederken seçimlere ilişki oluşturulan raporlarda ortaya çıkan sonuçlar 6'lı masayı hüsrana uğrattı.

AK Parti'nin Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde çalışmaları devam ederken ortaya konan raporlar, Kürt kökenli seçmenlerin AK Parti'den uzaklaşmadığını kanıtladı.
VATANDAŞ MASAYA DEĞİL SAHAYA BAKIYOR
AK Parti kurmayları "İddiaların aksine partimizin oyu yükselişte. Vatandaş masaya değil sahaya bakıyor" değerlendirmesinde bulundu.
AK Parti'nin son olarak "şehir buluşmaları" adı altında başlattığı programların Doğu ve Güneydoğu Bölgeleri ayağında ilginç tespitler yapıldı.
VATANDAŞLAR 6'LI MASANIN KARARSIZLIĞININ FARKINDA
Çalışmalarını rapor hâline getirerek Erdoğan’a sunacak olan AK Parti kurmayları saha izlenimlerini şöyle aktardı:
Vatandaşın öncelikli gündem maddesi ekonomi. Ancak millet bunların çözümünde adres olarak yine AK Parti’yi görüyor. Erdoğan'a güven tam. Millet İttifakı’nda umut yok. Vatandaşlar altılı masanın kararsızlığı ve fikir ayrılığının farkında. Artan istihdam bölge insanını mutlu ediyor. Bölgeye yatırım iştahı arttı. Milletin adresi yine AK Parti.