Yandex Metrica

Doğu Akdeniz diplomasisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya Başbakanı Draghi ile görüşecek

Doğu Akdeniz diplomasisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya Başbakanı Draghi ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İtalya Başbakanı Draghi Türkiye-İtalya Üçüncü Hükümetlerarası Zirve Toplantısı'na başkanlık edecek. Yapılacak görüşmede Libya, Doğu Akdeniz ve enerji konularında işbirliği ele alınacak.

Gündem

23.01.2024, 19:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İtalya Başbakanı Mario Draghi'yi resmi törenle karşılayacak, baş başa görüşme ve Hükümetlerarası Zirve Oturumu ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısının ardından resmi akşam yemeği verecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre İtalya Başbakanı Mario Draghi, Türkiye ziyareti kapsamında bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türkiye-İtalya Üçüncü Hükümetlerarası Zirve Toplantısı'na başkanlık edecek.

Sayna Soleimanpour kimdir? Uraz Kaygılaroğlu'nun sevgilisi nereli? Sayna Soleimanpour kimdir? Uraz Kaygılaroğlu'nun sevgilisi nereli? Haberi Görüntüle

İKİLİ İLİŞKİLER MASAYA YATIRILACAK

İlgili bakanların katılımıyla yapılacak zirvede, Türkiye-İtalya ilişkileri tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek, ikili iş birliğinin derinleştirilerek geliştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak. Yapılacak görüşmede Libya, Doğu Akdeniz ve enerji konularında işbirliği ele alınacak.

Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin duyurdu: Rakam konusunda uzlaşıldı Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin duyurdu: Rakam konusunda uzlaşıldı Haberi Görüntüle

BİRÇOK KONU ELE ALINACAK

Draghi'nin temasları sırasında, stratejik ortak ve NATO müttefiki İtalya'yla ikili ilişkilerin yanı sıra Türkiye-AB ilişkileri ile bölgesel ve küresel sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading