Yandex Metrica

DMM'den "kabine listesi" iddialarına yalanlama!

DMM'den "kabine listesi" iddialarına yalanlama!

İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi sosyal medya mecralarında dolaşıma sokulan "kabine listesi" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Gündem

06.03.2024, 12:02

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamda, "Sosyal medya mecralarında sahte görseller eşliğinde dolaşıma sokulan 'kabine listeleri' asılsızdır, bu türden haberler dezenformasyondur" denildi.

KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? KPSS şartsız hastane personel alımı şartları neler, ne zaman 2024? Haberi Görüntüle

"KABİNE LİSTELERİ" ASILSIZDIR

İletişim Başkanlığı'na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla o iddialara son noktayı koydu. 

Yapılan açıklamada, "Sosyal medya mecralarında sahte görseller eşliğinde dolaşıma sokulan “kabine listeleri” asılsızdır, bu türden haberler dezenformasyondur. Kamuoyunun, sahte görsel ve dezenformatif içeriklere itibar etmemesi sağlıklı bir siyasal iletişim ortamının varlığı için önem arzetmektedir." ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading