Yandex Metrica

Diyarbakır Anneleri'nin direnişi güç kazanıyor! 2 aile daha nöbete katıldı

Diyarbakır Anneleri'nin direnişi güç kazanıyor! 2 aile daha nöbete katıldı

Diyarbakır Anneleri'nin terör örgütü tarafından dağa kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde başlattığı eyleme iki aile daha katıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:12

Terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan çocukların için HDP il binası önünde nöbet başlatan ailelerin eylemi 1205. gününde de devam ediyor. 

1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor 1 yıldır uzayda: İMECE Uydusu, görevini başarıyla icra ediyor Haberi Görüntüle

2 AİLE DAHA NÖBETE KATILDI 

Erzurum'dan 7 yıl önce 16 yaşında dağa kaçırılan oğulları Mehmet için gelen baba Yahya ve anne Güner Toprak ile Bitlis'ten 8 yıl önce 18 yaşında kandırılarak dağa götürülen Hasan için gelen baba Maşallah Akyol da HDP il binası önündeki eyleme katıldı. 

Elon Musk'tan heyecanlandıran Vine anketi: Vine tekrar mı açılacak? Elon Musk'tan heyecanlandıran Vine anketi: Vine tekrar mı açılacak? Haberi Görüntüle

'OĞLUM GEL DEVLETE TESLİM OL'

Baba Yahya Toprak, yaptığı açıklamada oğlundan bugüne kadar haber alamadığını belirtti. 

Evladına kavuşmak istediğini söyleyen Toprak şu ifadelere yer verdi: 

Oğlumun yüzde 70 engelli raporu vardı. Oğlumu istiyorum. Çocuğum gelene kadar buradan gitmeyeceğim. Oğlum seni terk etmiyorum. Annen de burada. Benim kapım sana açık. Oğlum gel, devlete teslim ol.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading