Yandex Metrica

Diyarbakır Anneleri: HDP'siz PKK olmaz! Kapatılmasını istiyoruz

Diyarbakır Anneleri: HDP'siz PKK olmaz! Kapatılmasını istiyoruz

Terör örgütü PKK'nın HDP eliyle kaçırılan çocuklarını 979 gündür bekleyen Diyarbakır Anneleri, 'HDP olmadan PKK da olmaz' diyerek HDP'nin kapatılmasını istedi.

Gündem

23.01.2024, 19:14

Çocuklarının kanla beslenen PKK tarafından HDP'nin eliyle kaçırıldığı iddiasıyla 3 Eylül 2019'da farklı kentlerden Diyarbakır'a gelerek oturma eylemine başlayan Diyarbakır Anneleri'nin HDP İl Binası önündeki eylemi 979’ncu gününde de devam ediyor.

Diyarbakırlı Süleyman Aydın, 5 yıl önce terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını iddia ettiği oğlu Özkan (19) için HDP il binası önünde bekleyişini sürdürüyor.

Hasan Can Kaya'nın koluna ne oldu, neden sarılı? Hasan Can Kaya kolunu-omzunu mu kırdı? Hasan Can Kaya'nın koluna ne oldu, neden sarılı? Hasan Can... Haberi Görüntüle

SONUNA KADAR ÇOCUKLARIMIZ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ

Evlat mücadelesini sonuna kadar sürdüreceklerini vurgulayan Aydın, “Burada anne ve babalar feryat ediyorlar. Sonuna kadar çocuklarımız için mücadele vereceğiz. HDP-PKK bu eylemimizden büyük bir rahatsızlık duyuyor. Asla buradan kalkmayacağız, çocuklarımızı getirsinler. HDP olmadan PKK da olmaz. Biz, HDP’nin kapatılmasını istiyoruz. Evlatlarımızın geri dönmesini istiyoruz. Artık anne ve babalar ağlamasınlar. Bu anneler nereye kadar ağlayacaklar. PKK’nın üst düzey yöneticilerinin başı ezilmedikçe bizim bu çocuklarımız gelemeyecek” ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading