Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan 'deprem' diplomasisi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'yi derinden sarsan iki depremin ardından yabancı devlet adamlarıyla görüşmlerini sürdürmeye devam ediyor.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Malezya Başbakanı Enver İbrahim ve Malezya Dışişleri Bakanı Zambry Abdul Kadir ve Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Siyasilerin gündemin asrın felaketinde son durum ve yardım konuları vardı.
Bakanlıktan yapılan bilgilendirmeye göre, Çavuşoğlu, Türkiye'de meydana gelen depremler dolayısıyla yabancı devlet adamlarıyla telefon görüşmelerine devam ediyor.
KONU: DEPREM
Bakan Çavuşoğlu, Enver İbrahim, Zambry Abdul Kadir ve Josep Borrell ile telefonda göüşme gerçekleştirdi.
Borrell ile görüşmede, Türkiye'de meydana gelen depremden etkilenen bölgelerdeki durum ve yardımlar masaya yatırıldı.
