Yandex Metrica

Dilek Sabancı'dan rahat yaşamanın formülü: 50-100 milyon dolar yeter

Dilek Sabancı'dan rahat yaşamanın formülü: 50-100 milyon dolar yeter

Dilek Sabancı, bir insanın rahat yaşaması için milyon dolarların yeterli olabileceğini söyledi ve "Bazı insanlara 1-2 milyon dolar da yetebilir. 50 milyon dolar, 100 milyon dolarınız olsa rahat yaşarsınız." dedi.

Gündem

20.02.2024, 17:37

Radio Sputnik'te yayımlanan 'Meliha Okur'la Anlat Bana' programına katılan Sakıp Sabancı'nın kızı, iş insanı Dilek Sabancı, 'Bir insanın rahat yaşayabilmesi için ne kadar para gerekli sorusuna verdiği cevap ile gündem oldu. Sabancı, "Bazı insanlara 1-2 milyon dolar da yetebilir. 50 milyon dolar, 100 milyon dolarınız olsa rahat yaşarsınız." şeklinde konuştu.

Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası yoktu Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası... Haberi Görüntüle

'1-2 MİLYON DA YETER'

Bir insanın rahat yaşayabilmesi için milyar dolarlara gerek olmadığını 1-2 milyonun da yeterli olabileceğini söyleyen Sabancı, şu şekilde konuştu:

İnsanın iyi bir evi, arabası, rahat yaşayabileceği bir parası olması lazım ama bu para bana göre milyar dolarlar değil. Milyon dolarlar da yetebilir veya bazı insanlara 1-2 milyon dolar da yetebilir. Onun dışında istediği zaman seyahat edebilmeli. 50 ile 100 milyon dolarınız olsa rahat rahat yaşarsınız ama bence 100 milyon dolara değil de daha düşük rakamlarla daha çok mutlu olabilmek daha büyük başarı. İyi bir işiniz olsun, eviniz olsun, arabanız olsun, hastalandığınızda hastaneye gidecek paranız olsun, denize merakınız varsa tekneniz olsun, insan başka ne ister ki?

Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Irak’ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist imha edildi Haberi Görüntüle

SABANCI'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Programda  sarf  ettiği sözleri ile gündem olan Dilek Sabancı, özür mahiyetinde şu açıklamayı yayımladı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading