Yandex Metrica

Devleti tehdit edenler Metin Külünk'ün bu sözlerine çok kızdı

Devleti tehdit edenler Metin Külünk'ün bu sözlerine çok kızdı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ortaya attığı iftiralara tepki büyük. AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Külünk, Kılıçdaroğlu'nu ''Millet seni biliyor, haddini bil'' ifadeleriyle eleştirdi. Bu eleştiri sonrası Külünk'e yönelik sosyal medyada linç kampanyası başlatıldı.

Gündem

23.01.2024, 19:18

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sözlerine AK Parti çevrelerinden büyük tepki var.  İftira kampanyasına tepki gösterenlerden biri de AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk.

Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası yoktu Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası... Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'NİN MEMURU EŞKIYADAN ÜRKMEZ''

Külünk sosyal medya hesabından dikkat çekici açıklamalarda bulundu. ''Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin memurlarını yine tehdit etmiş. İzzet yoksunları bilmelidirler ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin memuru, sadece ve sadece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden emir alır ve devletinden aldığı güçle eşkiyadan ürkmez.'' ifadesini kullanan Külünk, bürokrasi üzerinden yürüttüğü provokatif kampanyalara sert ifadelerle yanıt verdi. 

CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli Büyükşehir Belediyesi CHP'li belediyelerde eş-dost atamaları devam ediyor: Bu kez adres Denizli... Haberi Görüntüle

''MİLLET SENİN YAKIN TARİHİNİ BİLİYOR''

''Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sınırları içinde yaşayan ürkekler, bu ülkenin düşmanlarından medet uman asalaklardır. O asalaklar, bu devletin memuru görünmüş olabilirler ancak hiçbir zaman bu ülkeye memur olmamışlardır.'' açıklamasında bulunan Külünk, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın dönemdeki işbiliklerini hatırlattı. 

''Haydi bakalım! Sen açıkla açıklayacaklarını, bizim senden yana açıklayacak tek bir cümlemiz yok. Neden mi? Öyle çıplaksın ki seni ve yakın tarihini  meydanda biliyor milletimiz.'' diyen Metin Külünk, 
''Her şey aşikâr! Haddini bil KK, yoksa bu devlet had belletmeyi bilir.'' ifadelerini kullandı. 

Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325 euro ne kadar, kaç TL? Çalışan anne destek başvurusu (325 euro) nereden, nasıl oluyor? 325... Haberi Görüntüle

KÜLÜNK'E YÖNELİK LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATTILAR

Hükümete FETÖ taktikleriyle saldıran Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın tarih hatırlatması yapan Külünk mesajı sonrası hedef tahtasına oturtuldu. Çoğu CHP destekli muhalif yayın organları ile FETÖ'cü ve PKK destekçisi Metin Külünk'ün Kılıçdaroğlu'nu tehdit ettiği iddiasının yer aldığı, tek kalemden çıkmış haberleri servis etti. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması sonrası destek için harekete geçen trol ordusu da Külünk'e yönelik linç kampanyasına destek verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading