Yandex Metrica

Devlete FETÖ'yü sokacak, Katar'ı Türkiye'den atacak: Bunların hepsi bir haftada olacak

Devlete FETÖ'yü sokacak, Katar'ı Türkiye'den atacak: Bunların hepsi bir haftada olacak

2023 seçimlerine 1,5 yıldan fazla süre var ama CHP yandaşı gazeteciler Millet İttifakı'nın zaferini ilan etti bile! Yandaş/fondaş basının sarhoşluğu öylesine derin ki, Kılıçdaroğlu'nun devleti FETÖ'ye teslim edecek olması bile hiç kimseyi endişelendirmiyor.

Gündem

23.01.2024, 18:07

Kurlarda yaşanan artış, gıda fiyatlarında dünya genelindeki pahalılık ve yüksek enflasyon, muhalefetin 2023 için 'iktidar' umutlarını artırdı. Son haftalarda ardı ardına yayınlanan spekülatif anket sonuçlarının da etkisiyle Cumhur İttifakı oy oranlarına ilk kez bu kadar yaklaştıklarını iddia eden CHP medyasında şimdi 'erken zafer çığlıkları' yükseliyor.

Milletin sandıkta karar vermesine daha 1,5 yıldan fazla süre olmasına karşın CHP, İYİ Parti, HDP, Deva ve Gelecek Partilerinden oluşan 5'li ittifak, sanki seçimi kazanmış bir havaya bürünerek 'Büyük Koalisyon'un Türkiye'nin bütün sorunlarına çözüm olacağı progandasını yapıyor. 

Yandaş ve fondaş basına sloganik malzemeler ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geliyor. Merkez Bankası'nın defaatle yalanlamasına karşın 'aynı yalanı sürekli tekrar et' taktiğinden hiç sapmadığı gözlenen Kılıçdaroğlu, rezervlerden 128 milyar doların yok olduğu tezine sarılmaya devam ediyor. 

CHP'li vekillerin Abant'taki toplantıda, Türkiye'nin eyaletlere bölünüp yerel yöneticilerin vergi toplamasının önünü açacak bir anayasa anlayışında görüş birliğine varması, Millet İttifakı destekçisi medya kurumlarında neredeyse haber konusu bile olmuyor. 

Şeytanın aklına gelmeyecek vurgun! Formalite evlilik vaadiyle onlarca insanı tuzaklarına düşürdüler! Şeytanın aklına gelmeyecek vurgun! Formalite evlilik vaadiyle onlarca insanı tuzaklarına... Haberi Görüntüle

FİNANSAL IRKÇILIĞA SES YOK!

CHP içerisinde cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin yaşanacak büyük krizden de bahsetmeyen yandaş ve fondaş basın, Kılıçdaroğlu'nun her cümlesini itirazsız alkışlıyor. Türkiye'ye yatırım yapan yabancı sermayeyi finansal ırkçılıkla kovma vaadi bile yandaş/fondaş medyada heyecanla karşılanıyor. Amerikan, İngiliz, Fransız yatırımlarını hiçbir şekilde sorun etmeyen Millet İttifakı, sözkonusu Katar'ın Türk savunma sanayiine yatırımları olunca birdenbire 'gamalı haçla süslenmiş üniformalarını' giyiveriyor.

Kılıçdaroğlu, finansal ırkçı gazetecileri heyecanlandıran vaadini dün bir kez daha böyle duyurdu: "Katar ordusuna peşkeş çekilen tank-palet fabrikası var. İktidara geldiğimizde 1 hafta içinde o fabrikayı Katar ordusundan alacağım, şanlı Türk ordusuna teslim edeceğim."

CHP liderinin iktidara gelirse ilk bir haftada şey yapacağını vaat ettiği eylemler saymakla bitmiyor. Bunlar arasında en önemlisi tabii ki Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin yeniden devlet kurumlarına sokulması. Yandaş/fondaş medyada buna ilişkin tek bir itiraz bile görülmedi. 15 Temmuz darbe girişimiyle Türkiye'yi teslim almak isteyen ABD destekli örgüt, konu Erdoğan karşıtlığı olunca, bir dönem telefonlarını yasadışı dinlettiği gazetecilerden bile destek görüyor. Kılıçdaroğlu'nun vaatleriyle ortaya dökülen bu dehşet verici akıl tutulmasına yandaş/fondaş medyada hangi sağduyulu ismin tepki göstereceği merak konusu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading