Yandex Metrica

Devlet seferber oldu! CİMER o uygulamayı devreye aldı

Devlet seferber oldu! CİMER o uygulamayı devreye aldı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli, 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki deprem sonrası, devletin tüm birimleri teyakkuz halinde. Arama kurtarma çalışmaları sürerken, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, CİMER'de "Deprem acil" başlığının kullanıma hazır hale getirildiğini duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 20:24

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,4 büyüklüğünde deprem, Türkiye'nin güney doğusunda birçok ili etkiledi.  Deprem sonrası devletin tüm birimleri teyakkuza geçti. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı da yaptığı duyuruda, CİMER'de "Deprem acil" başlığının kullanıma hazır hale getirildiğini duyurdu. 

'DEPREM ACİL' 

Açıklama Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapıldı. Açıklamada, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan depremde devletin tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Açıklamada, CİMER'de "Deprem acil" başlığının kullanıma hazır hale getirildiği kaydedildi.

ACİL BAŞVURULAR İÇİN AÇILDI

Uygulamada '6 Şubat günü ülkemizde yaşanan deprem ile ilgili acil başvurularınızı bu bölümden iletiniz.' denildi. Depremle ilgili acil ihtiyaçların bu sistem üzerinden bildirilmesi istendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading