Devlet Bahçeli: Muhalefet her zaman bir gündem bulabilir! 1 Ekim'e kadar buradayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis kulisinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Muhalefet unsurları her zaman olağanüstü toplantıya çağırabilecek bir gündem bulabilirler." diyen Bahçeli, "Biz 1 Ekim'e kadar her toplantıda buradayız." dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis kulisinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
"GÜNDEM YOĞUN"
TBMM Genel Kurulunun iki hafta önce de olağanüstü toplandığının hatırlatılması üzerine Bahçeli, "Türkiye'nin gündemi çok yoğun. Muhalefet unsurları her zaman olağanüstü toplantıya çağırabilecek bir gündem bulabilirler" ifadelerini kullandı.
"1 EKİM'E KADAR BURADAYIZ"
Sözlerine devam eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Biz 1 Ekim'e kadar her toplantıda buradayız." şeklinde konuştu. Devlet Bahçeli, "Daha toplanacağız herhalde" ifadesine ise "Evet, inşallah." karşılığını verdi.
