Yandex Metrica

Devlet Bahçeli'den videolu paylaşım: 'Bu bana yeter'

Milliyetçi Hareket Partisi resmi Twitter hesabından Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un "Bu bana yeter" şarkısı eşliğinde klasik otomobille tur attığı bir video paylaşıldı.

Gündem

23.01.2024, 21:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün TBMM Geçici Başkanlığı'nı TBMM Başkanı seçilen İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş’a devretti.

Devir teslim töreninin ardından MHP'nin Twitter üzerinden bir video paylaşıldı.

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı Haberi Görüntüle

GEZİ BALGAT'TA SONA ERİYOR

Videoda Devlet Bahçeli’nin Ankara caddelerinde klasik otomobilini, Ferdi Tayfur’un “Bu bana yeter” şarkısı eşliğinde kullandığı görüntülere yer verildi. Gezi Balgat’ta bulunan parti genel merkezinde sona eriyor.

MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

GEÇİCİ TBMM BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ NUMAN KURTULMUŞ'A DEVRETMİŞTİ

321 oyla TBMM Başkanı seçilen AK Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, görevi geçici başkan Devlet Bahçeli'den devraldı.

Devir tesli,m töreninde konuşan Devlet Bahçeli, "14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılmış olan seçimlerinden sonra açılmış olan TBMM'nin bugün başkanını seçmekle Türk milleti yeni bir aşamaya gelmiştir. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bir Osmaniye Milletvekili olarak da Sayın Başkanımızın her türlü konuda destekçisi olacağımıza milletimizin önünde söz veriyorum." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading