Yandex Metrica
SON DAKİKA
Devlet Bahçeli: Acıları kararlılıkla aşacağız

Devlet Bahçeli: Acıları kararlılıkla aşacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli, Elazığ'da afet konutlarının temel atma töreninde konuştu.

Gündem

23.01.2024, 22:20

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ'da afet konutlarının temel atma töreninde vatandaşlafra hitap etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elazığ'da temel atma töreninde konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

2020 yılında yaşanan deprem sonrasında bu güzel konutların yapılması burada da insanlarımızın huzurlu ve mutlu yuvaya taşınması hepimizin gurur kaynağıdır.

11 ilimizde asrın felaketi olarak nitelendirilen büyük bir felaket ile karşı karşıya kaldık. Buraları da ayağa kaldıracağız. Bu devletin gücüdür.

Acıları aşacağız, yuvaları kuracağız, insanlarımızı mutlu edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin 1. yılını doldurduk. Çok büyük başarılarını gördük. Büyük afetler gördük hepsi aşıldı. 

Türkiye 14 Mayıs'ta bir seçime gidiyor. Bugün cumhurbaşkanı adayları içinde seçmen kitlesinde yerini belirleyen bir YSK kararı alındı. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurada 1. sırada yerini aldı. Bu hayra işarettir. 14 Mayıs'ta bir, bir ileri diyorum.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading