Yandex Metrica

DEVA ve Gelecek'ten AK Parti'ye katılım: 'Altılı masanın altında teröre destek verenler var'

DEVA ve Gelecek'ten AK Parti'ye katılım: 'Altılı masanın altında teröre destek verenler var'

Çeşitli partilerden AK Parti'ye katılımlar devam ediyor. Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 15 kişi ile ile DEVA Partisi Gençlik Kolları İlçe Başkanı İsa Özdemir ise 13 kişi ile partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:56

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi sonrasında DEVA ve Gelecek Partisi'nde üst üste istifalar yaşanmıştı. Bugün bu istifalara bir yenisi daha eklendi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turu öncesi Fethiye'de Gelecek Partisi ve DEVA Partisi'nden istifa eden partililer AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'na başvurarak üye oldu.

Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç yaşında? Survivor Ekstra Murat Özarı kimdir, aslen nereli? Murat Özarı kaç... Haberi Görüntüle

FETHİYE İLÇE TEŞKİLATI'NA BAŞVURDULAR

Daha önce görevinden istifa ettiğini açıklayan Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız beraberinde 15 partili ile birlikte AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı'na kayıt olarak rozet taktı. DEVA Partisi Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden İsa Özdemir de 13 kişi ile AK Parti'ye üye oldu.

Yaz saati uygulaması kalkıyor mu? 2024'te yaz saati değişecek mi? Yaz saati uygulaması kalkıyor mu? 2024'te yaz saati değişecek mi? Haberi Görüntüle

"AK PARTİ DOĞRU TERCİH"

Rozet takma töreni AK Parti İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşti. Törene AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve partililer katıldı. AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, yaptığı konuşmada, AK Parti'nin doğru tercih olduğunu, 28 Mayıs'taki seçimden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferle çıkacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı! Devlet Bahçeli, Özgür Özel, Meral Akşener... Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı! Devlet Bahçeli, Özgür Özel, Meral... Haberi Görüntüle

"SANDIĞA BATI VE ABD DEĞİL NECİP MİLLETİMİZ GİRİYOR"

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ise "Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni yüzyıl için yine cumhurbaşkanı seçeceğiz. Sandığa Batı ve ABD girmiyor. Sandığa cecip milletimiz giriyor. Pazar günü çok erken saatte bu seçim sonuçlanacaktır. Önümüzdeki 5 günde çok çalışarak seçimi kazanacağız. Burada Ak Parti'ye katılan herkese ailemize geldikleri için kutluyorum" ifadelerinde bulundu.

AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! AKOM'dan peş peşe uyarı! Saaat verildi: 45 kentte kuvvetli bekleniyor! Haberi Görüntüle

AK PARTİ'YE TALEP BÜYÜK

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ise "Son 1 haftadır partimize büyük bir talep var. Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve beraberinde görev yapmış 15 partili ile Ak Parti'ye katılıyor. Başkanım milli ve manevi değerlere bağlılığını Ak Parti'yi tercih ederek gösterdi. Hayırlı olsun" dedi.

Son dakika... Babil'de patlama sesleri! İran destekli gruplara hava saldırısı Son dakika... Babil'de patlama sesleri! İran destekli gruplara hava saldırısı Haberi Görüntüle

ÜLKEYE YAPILAN HİZMETLERİ GÖRMEK LAZIM

AK Parti'ye katılan Sadet Kansız da "Asrın deprem felaketi nedeniyle bu katılımı ertelemiştik. 3 yıl kurucu ilçe başkanlığını yaptığım Gelecek Partisi'nde görev yaparken, cenazemiz olur arayan olmazdı. İl Başkanıyla sıkıntılardan dolayı yaşanan gerginliklere üst mercilerde cevap vermedi. Bu partiden istifa ettim. Parti benimle geldi benimle bitti. Bana DEVA ve diğer partilerde katılım teklif etti. Ancak, hepsini reddettim. Altılı masanın altında teröre destek verenlerin de bulunmasından dolayı millet ittifakından uzak durarak AK Parti'yi Recep Tayyip Erdoğan'ı tercih ettim. Ülkeye yapılan hizmetleri görmek lazım." diye konuştu.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading