Yandex Metrica
SON DAKİKA
DEVA Partisi tehditlerine bir yenisini daha ekledi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz sözler! 

DEVA Partisi tehditlerine bir yenisini daha ekledi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsiz sözler! 

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği silahlı insansız hava araçlarıyla ilgili söylemleriyle gündemden düşmeyen DEVA Partisi tehditlerine bir yenisini daha ekleyerek bu sefer Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldılar. 

Gündem

23.01.2024, 22:17

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği silahlı insansız hava araçlarını (SİHA) "İktidara geldiğimizde dokunacağız" diyerek hedef alan 6+1'li masanın ortağı DEVA Partisi'nde bu defa da Erdoğan'a yönelik tehdit geldi.DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, milli iradenin temsilcisi olan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak, "Bugün kantarın ayarını bozarsanız gün gelir o kantar sizi de tartar" şeklinde hadsiz bir açıklamada bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 masa nerede? Birbirlerine kumpas kuruyorlar Haberi Görüntüle

DEVA PARTİSİ SÖZCÜSÜNDEN HADSİZ AÇIKLAMA

(SİHA) "İktidara geldiğimizde dokunacağız" diyerek hedef alan 6+1'li masanın ortağı DEVA Partisi, tehditlerine bir yenisini daha ekledi. DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak, "Bugün kantarın ayarını bozarsanız gün gelir o kantar sizi de tartar" şeklinde skandal bir açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı  Erdoğan'ın, 2023 seçimlerinin 14 Mayıs'ta yapılacağını duyurdu. Seçimlere kısa bir süre kala muhalefet temsilcileri ise kara propaganda, algı ve tehdit diliyle siyaset yapmayı sürdürüyor. 

Kurulduğu günden bu yana 10 kez bir araya gelen, terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin 'gizliden' destek verdiği 6'lı masa bileşenleri, kısır siyasetlerini ve adaylık kaosunu perdelemek için milli gururumuz olan projelere dil uzatıyor, mesnetsiz iddialar üzerinden milli iradeyi hedef gösteriyor.

Dilan Polat Nez Demir olayı ne, ne yaşandı? Dilan Polat... Haberi Görüntüle

BAYKAR HEDEF ALINDI 

Hakkında "HDP kapatılırsa HDP'liler DEVA Partisi listelerinden seçime girecek" iddiaları çıkan ve HDP ile yakın diyalog içerisinde olduklarını itiraf eden Ali Babacan, BAYKAR'ı mesnetsiz iddialar üzerinden hedef almış ve iktidara gelmeleri durumunda 'dokunacak'larını ifade ettmişti. DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, katıldığı bir programda skandal ifadelerine devam ederek  Erdoğan'ı tehdit etti.

Meteoroloji'den üst üste uyarı: Sağanak yağmur ve kar yağışı alarmı!... Haberi Görüntüle

"CAHİL ADAM! SEN GİT ÇOCUK BEZİ SAT"

Erdoğan, Ali Babacan'ın İHA ve SİHA'lara yönelik açıklamalarına tepki göstererek, "Üzüntüm tabii şu, 15 sene bu benim yanımda hiçbir şey kapamamış. Neyin hesabını kime soruyorsun? Bu ülkede savunma sanayinde şu anda bini aşkın firma var. Ne cahil adamsın sen ya. Sen git çocuk bezi sat" dedi. 

Babacan'ın HDP'ye şirin gözükmek adına SİHA'ları hedef almasının etkileri sürerken DEVA Partisi tehditte vites yükseltti.

Survivor 2. eleme adayı kim oldu 24 Mart? Survivor All... Haberi Görüntüle

YENİ TEHDİTLERİNDE ERDOĞAN'I HEDEF ALDILAR

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, katıldığı bir programda Erdoğan'a yönelik hadsiz ifadeler kullanarak, "Bugün kantarın ayarını bozarsanız gün gelir o kantar sizi de tartar." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading