Yandex Metrica

DEVA Partisi'nde istifa: Ülkeyi yönetmek gibi bir dertleri yok!

DEVA Partisi'nde istifa: Ülkeyi yönetmek gibi bir dertleri yok!

DEVA Partisi Yalova Merkez İlçe Kurucu Başkanı Mustafa Sinan Patıl, 6'lı masayı eleştirerek “Amaçları sadece Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesi olan bir ittifakın ve başkan adayları Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasından gidip onlara destek vermemiz mümkün değildir. Maddi manevi Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım, destekçisiyim” ifadelerini kullandı ve partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 22:20

DEVA Partisi Yalova Merkez İlçe Kurucu Başkanı Mustafa Sinan Patıl, yaşanan gelişmelerin ardından görevlerinden ve partisinden istifa ettiğini duyurdu. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın 6'lı koalisyondaki tutumundan ve amaçlarının ülke yönetmek olmadığını anladığından dolayı bu istifayı gerçekleştirdiğini bildirdi.

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı Haberi Görüntüle

BABACAN'A KIZDI

Patıl, görevlerinden ve partiden istifasını şu şekilde dile getirdi:

"2019 yılının Ağustos ayında, yaklaşık 10 yıl AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev yapıp usulünce istifa ettikten sonra DEVA Partisi Kurucu Merkez İlçe Başkanı olarak atandık. Dört yıla yakın DEVA Partisi'nde görev yaptık. Bugünden itibaren sayın Babacan'ın sergilemiş olduğu tutumlardan dolayı DEVA Partisi görevlerimden ve üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım."

Suphiye Orancı'nın arkadaşından olay iddia: Dilara'nın babası Yeşilçam artistiydi! Futbolcu detayına dikkat Suphiye Orancı'nın arkadaşından olay iddia: Dilara'nın babası Yeşilçam artistiydi! Futbolcu... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'A DESTEK VERECEK

İstifa açıklamasını sosyal medyadan da paylaşan Patıl, sözlerine şöyle devam etti:

"Amaçları sadece Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesi olan bir ittifakın ve başkan adayları Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasından gidip onlara destek vermemiz mümkün değildir. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı kaybettiği seçimlere rağmen genel başkanlıktan istifa etmeyip son cumhurbaşkanlığı seçiminde korkusundan aday çıkmayıp şimdi dünyadaki ve Türkiye'deki ekonomik krizleri, Türkiye'de yaşanan tüm olumsuzlukları, Kahramanmaraş merkezli yaşanan doğal afetleri fırsat bulup sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına 6 parti desteğiyle çıkmaya cesaret etmiştir. Bu zamana kadar ülke yönetmek gibi dertleri olmayan bu kişilerin yanında olmamız mümkün değildir. Bu yüzden şahsım adına maddi manevi Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındayım, destekçisiyim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading