Yandex Metrica

Deva Partili Metin Gürcan'ın casusluk anları ortaya çıktı

Deva Partili Metin Gürcan'ın casusluk anları ortaya çıktı

Siyasi ve askeri casusluk suçlamasıyla gözaltına alınan DEVA Partisi Kurucular Kurulu üyesi Metin Gürcan'ın casusluk anları ortaya çıktı. Gürcan'ın diplomattan para aldığına dair görüntüler teknik takibe takıldı.

Gündem

29.02.2024, 16:45

DEVA Partili Metin Gürcan, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, terörle mücadele ekipleri tarafından teknik ve fiziki takibe alınmıştı. 

Gürcan geçen hafta İstanbul'da gözaltına alınarak, Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Burada kendisine detaylı sorular yönetildi. Gürcan'ın emniyet ifadesine ve casusluk görüntülerine ulaşıldı. 

MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı MHP'de Başkanlık Divanı Listesi belli oldu! İşte Bahçeli'nin A takımı Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLER SORULDU

Gürcan'a teknik takip sırasında elde edilen görüntüler de soruldu. O görüntülerde Gürcan yabancı ülke misyon şefleri ile Ankara'da bir otelde ve AVM otoparkında görüşüyordu. Her görüştüğü kişiden zarf alan Gürcan zarfın içinde 400 dolar olduğunu söyledi. 

İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka çıktı! 50 saati aşan metro arızasında vatandaşlar yolda kaldı! İBB'nin 'teknik arıza var' dediği ulaşım aksamasında gerçek bambaşka çıktı!... Haberi Görüntüle

6 AYLIK PARAYI PEŞİN İSTEDİ

Gürcan'ın verdiği bilgiler karşılığında kendisine ödenen paranın 6 aylığını da peşin istediğini ortaya çıktı. Takip kayıtlarına göre Gürcan, "Böyle 6 aylık bir ödeme yapılabilirse ben de bütçemi daha rahat ayarlarım" diyor. Muhatabı X1 ise "Bence mümkün ama merkeze sormam lazım" karşılığını veriyor. 'Merkez' olarak tanımlanan yerin neresi olduğu sorulan Gürcan, 'ilgili ülkenin dışişleri bakanlığı' olduğunu söylüyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading