Yandex Metrica
SON DAKİKA
Depremzedeler provokasyon yapan FOX TV muhabirini kovdu: Yapmayın insanlar ölmüş yapmayın

Depremzedeler provokasyon yapan FOX TV muhabirini kovdu: Yapmayın insanlar ölmüş yapmayın

Asrın felaketinde, devletin tüm kurumları harekete geçti ve yaraları sarmak için canla başla çalışmaya devam ediyor. Ancak bölgede provokasyon yapıp süreci baltalamak isteyenler de var. Deprem yerinde provokasyon yapan FOX TV muhabiri, afetzedeler tarafından bölgeden kovuldu.

Gündem

20.02.2024, 00:57

Türkiye, 6 Şubat'ta Kahrfamanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle fena sarsıldı. 11 ili birden etkileyen şiddetli depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısı 41 bini geçti.

Toplamda 11 ili vuran deprem, birçok bölgeyi enkaza çevirdi köyler ağır hasar aldı. Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremlerin izlerini silmeye çalışırken dün akşam da Hatay 3 dakika arayla sallandı.

Asrın felaketinde, devletin tüm kurumları harekete geçti ve yaraları sarmak için canla başla çalışmaya devam ediyor. Ancak bölgede provokasyon yapıp süreci baltalamak isteyenler de var.

Muhalif yayın mecralarında ise yersiz eleştirilerle karalama kampanyası yapılıyor. Bunun en güzel örneği dün yaşandı. Fox TV, Kahramanmaraş'ta yaptığı yayında büyük bir şoka uğradı.

CHP'li belediyeler servet ödemiş! İmamoğlu ve Yavaş'ın milyonluk ağı ifşa... Haberi Görüntüle

''YAPMAYIN İNSANLAR ÖLMÜŞ''

Büyük felakette ailesini ve yakınlarını kaybeden depremezedeler, kendilerine mikrofon uzatan Fox TV muhabirine sert tepki gösterdi. Muhabir, depremzedelerin "Yapmayın insanlar ölmüş yapmayın ya." tepkisiyle karşılaştı. Depremzedenin tepkisine rağmen yayına devam eden muhabir, bu kez de başka bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

Adalet Bakanı Tunç'tan yeni anayasa mesajı: 'Darbecilerin yaptığı bir anayasayla... Haberi Görüntüle

''ÇEK GİT NE OLURSUN''

Diğer vatandaş ise "Kırarım bak bunu, çek git, ya ne olursun git." sözleriyle muhabiri bölgeden uzaklaştırdı.

5-10 maç arası ceza! Osayi Samuel 10 maç ceza mı... Haberi Görüntüle

İMDADINA TEPELİ YETİŞTİ

Depremzedelerin tepkisi sonrası ne yapacağını şaşıran muhabirin imdadına ise Selçuk Tepeli yetişti. Selçuk Tepeli, "Sevgi tamam" diyerek yayını bitirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading