Yandex Metrica
SON DAKİKA

Depremzede vatandaş CHP'nin konteyner verme şartını Erdoğan ile paylaştı: Ben vatanımı satmam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremzede vatandaşlar için Kahramanmaraş'ta yapılacak yeni konutların temel atma törenine katılmak üzere bölgeye gitti. Alanda yapılan çalışmaları tek tek inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzede vatandaşlarla da sohbet ederek onların isteklerini dinledi. Bu esnada bir vatandaş Erdoğan'ın yanına gelerek CHP'li yetkililerle yaşadığı olayı anlattı. Vatandaş CHP'li yetkililerin kendisine konteyner vermek için "Ya CHP’ye ya da HDP’ye üye olacaksın, üye kartınla da gelip alacaksın" dediğini söyledi. CHP'li isimlerin çadırları yakın çevresine dağıttığını ifade eden depremzede vatandaş, "Ben vatanımı satmam. CHP ve HDP gibi vatansızlara üye olmam" dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:37

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinin ardından devlet yetkilileri vatandaşın yaralarını sarmak için 11 ilde seferber olmuş durumda. Depremde yıkılan binaların ardından yeni konutların temel atma töreni için Kahramanmaraş'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedelerle sohbet ederek ilk iftarını da onlarla birlikte yaptı. 

Leyla ile Mecnun dizisinin Leyla'sı Ezgi Asaroğlu kimdir? Ezgi Asaroğlu... Haberi Görüntüle

CHP'Lİ BELEDİYE'NİN KONTEYNER ŞARTI

Erdoğan'ın depremzedeleri ziyaret ettiği esnada bir vatandaş CHP'li belediyelerle yaşadığı olayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlattı. 

Vatandaş yaptığı açıklamada CHP'li İl Başkanı'nın kendisine konteyner vermek için "Ya CHP'ye ya da HDP'ye üye olacaksın, üye kartınla da gelip alacaksın' dediğini söyledi. 

İşte vatandaşın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlattığı olay...

15 Mart İzmir'de yangın nerede çıktı? İzmir Kemalpaşa yangın neden... Haberi Görüntüle

"ÇADIRLARI  ÇEVRELERİNE DAĞITTILAR"

"CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'tan çadır istedim. Kendi çevrelerine dağıttılar, bana vermediler. İki gün sonra aradı, 'konteyner göndereyim' dedi."

Zehir tacirlerine MAHZEN-6 operasyonu! Bir suç örgütü daha çökertildi: Çok... Haberi Görüntüle

"YA CHP'YE YA DA HDP'YE ÜYE OLUN"

"Oğlum almaya gitti, bekledi bekledi vermediler. Temin edecek işadamını aradım. 'Beyefendi size konteyner vermemize (CHP) il başkanı bile karşı çıkıyor. Ya CHP'ye ya da HDP'ye üye olacaksın, üye kartınla da gelip alacaksın' dedi."

Fatih Keleş kimdir? İBB Meclis Üyesi Fatih Keleş hangi partili? Haberi Görüntüle

"BEN VATANIMI SATMAM"

"Ben de vatanımı satmam. Sizin gibi vatansızlara üye olmam dedim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading