Yandex Metrica

Sitede Ara

Depremlerden de ders almadı! Çatıya değil zemine kaçak kat

Depremlerden de ders almadı! Çatıya değil zemine kaçak kat

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde meydana gelen olayda bir vatandaş, aylar önce gizlice bir binanın zemininde kazı çalışması yaparak kaçak kat indi. Yaklaşık 1.5 metre kazı yaptığı, moloz, hafriyat ve toprakları da kamyonetlerle taşıdığı ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 20:28

Türkiye, 16 gün önce Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin izlerini silmeye çalışırken İstanbul'un Kağıthane ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kağıthane'de bir kişi, binanın zeminini aylarca gizlice kazarak yaklaşık 1.5 metre kaçak kat indi.

Kağıthane'de Ortabayır Mahallesi'ndeki bir sokakta bulunan 5 katlı bir binanın zemin katına aylar önce gizlice giren bir kişi, burada kazı çalışması yapmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle yok edeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Terörü öyle ya da böyle... Haberi Görüntüle

ZEMİN KATA KAÇAK KAT ÇIKTI

Zemin katta 3 ayrı yerde kazı yapan bir vatandaş, çıkan moloz, hafriyat ve toprakları da kamyonetlerle alandan taşıdı. Zemin kattaki çalışmalarını gizlice sürdüren ve soranlara da tadilat yaptığını söyleyen vatandaş, binanın arka tarafının duvarını da kırdı. Vatandaşlar, durumu fark edilince hemen polisi aradı.

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Haberi Görüntüle

1.5 METRE KAZMIŞ

Vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, zeminden yaklaşık 1.5 metre aşağıya kaçak kat inildiği ve alanı tahtalarla güçlendirip beton dökme aşamasına geçildiğini stepit etti.

Mutabakat zaptı imzalandı: Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ABD'den ilk açıklama! Mutabakat zaptı imzalandı: Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ABD'den ilk... Haberi Görüntüle

BELEDİYE OLAYA EL ATTI

Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kaçak kazılan yerleri doldurmak için çalışma başlattı. Zabıta ekipleri çevrede önlem alırken, polis ekipleri ise kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı MİT ve emniyetten ortak operasyon! PKK/KCK'nın sözde sorumlusu İstanbul'da yakalandı Haberi Görüntüle

"ENKAZ ALTINDAN İNSANLARI ÇIKARTIYORUZ"

Görenleri hayrete düşüren olayla ilgili konuşan Alican Karakaş, şu ifadeleri kullandı; "Enkaz altından insanları çıkartıyoruz. Bu şekilde bunu yapmak vicdansızlıktır." 





Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading