Yandex Metrica
SON DAKİKA
Depremin lojistik üssü olan İGA İstanbul Havalimanı'ndan yabancı kurtarma ekiplerine teşekkür

Depremin lojistik üssü olan İGA İstanbul Havalimanı'ndan yabancı kurtarma ekiplerine teşekkür

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından yurt içi ve yurt dışı kurtarma ekibi ile yardımların lojistik üssü olan İGA İstanbul Havalimanı, çalışmalarını sonlandıran yabancı arama kurtarma ekiplerine 15 dilde teşekkür etti.

Gündem

23.01.2024, 20:27

İstanbul Havalimanı İşletmecisi IGA, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yol açtığı "asrın felaketi" neticesinde yurt dışından gelen arama kurtarma ekiplerinin ülkelerine geri dönmeye başladığını kaydetti.

Havalimanındaki dijital bilgi ekranları, deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarına destek veren ülkelerin bayraklarını  gösterdi ve 15 farklı dilde "Dayanışmanız için teşekkürler" yazısıyla kurtarma ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Arama kurtarma ekipleri, IGA Lounge'da özel olarak ağırlanarak hatıra defterine mesajlarını yazdı. Ayrıca, ekipler "IGA Buggy" adlı araçlarla uçak kapısına kadar götürülerek, ekiplere üzerinde "teşekkürler" yazılı nazar boncuğu işlemeli kupalar hediye edildi.

2024 YDS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 YDS-1 SONUÇ TARİHİ! Haberi Görüntüle

DEPREMİN LOJİSTİK ÜSSÜ OLDU!

IGA İstanbul Havalimanı, dünyanın dört bir yanından gelen arama kurtarma ekiplerine karşılama ve uğurlama yaparak, uluslararası yardımlar ve ekipler için lojistik merkezi görevini üstlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading