Yandex Metrica

Depremden siyasi rant devşiren provokatörler sahada! Aysever'den akılalmaz açıklama: Siyasal İslam...

Depremden siyasi rant devşiren provokatörler sahada! Aysever'den akılalmaz açıklama: Siyasal İslam...

Tüm Türkiye Kahramanmaraş'taki 7,7 büyüklüğündeki depremle sarsılmışken bu acı olaydan rant devşirmeye çalışan fondaş medya provokatörleri sahaya indi. Mide bulandıran açıklamalar yaparak halkı yanlış yönlendirmeye çalışanlar depremle ilgili akılalmaz iddialarda bulundular.

Gündem

07.03.2024, 00:19

Türkiye Kahramanmaraş'ta 7,7 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Deprem nedeniyle 10 şehirde büyük bir yıkım yaşanrıken Türkiye tek yürek olmuş durumda. İçişleri Bakanlığı'nın koordinesinde başta AFAD olmak üzere çok sayıda resmi ve sivil kuruluş sahada görevlerini aktif olarak devam ettiriyor.

SON DAKİKA: İzmir beşik gibi sallandı! Seferihisar'da korkutan deprem SON DAKİKA: İzmir beşik gibi sallandı! Seferihisar'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

FELAKETTEN SİYASİ RANT DEVŞİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Türkiye bu zor saatlerde canhıraş bir şekilde mücadele ederken bu felaketten siyasi rant devşirmeye çalışan akıl yoksunu bir güruh sahneye çıktı. 

CHP’ye yakın medya kuruluşlarının ekran yüzü olarak boy gösteren Enver Aysever, ''Adıyaman Belediyesi yok. Bir tek belediyenin adı kalmış. İnsanlara Yardım etmesi çözüm üretmesi beklenen mekan." dedi. 

Meteoroloji o illere uyarı verdi! Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor! 13 Nisan Cumartesi 2024 hava durumu... Meteoroloji o illere uyarı verdi! Gök gürültülü sağanak yağışlar geliyor!... Haberi Görüntüle

DEPREMİN SİYASAL İSLAM'A BAĞLADI

Aysever, akılalmaz açıklamasına devam ederek, depremi Siyasal İslam'a bağladı. Aysever, Havaalanını yeni yapıyorsunuz yaptığınız yer yanlış insanları dinlemiyorsunuz o koşullara uygun da yapmıyorsunuz asfaltlar kalkmış."

Enver Aysever'in YouTube kanalına konuk olan Deprem Bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan "Deprem Takdir-i İlahi değil, Takdir-i Siyasidir." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading