Yandex Metrica

Depremde kaybettiği kızının elini saatler boyunca bırakmamıştı! Acılı baba ilk kez sonuştu

Depremde kaybettiği kızının elini saatler boyunca bırakmamıştı! Acılı baba ilk kez sonuştu

Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının elini saatler boyunca bırakmayan ve AFP'nin çektiği fotoğrafla yürekleri yaralayan Mesut Hançer ilk kez konuştu. Acılı baba, "Çıplak ellerimler enkazı kazmaya çalıştım" ifadesini kullandı. 

Gündem

08.02.2024, 16:46

Asrın felaketinin en acılı fotoğraflarından biri, Mesut Hançer isimli bir babanın, hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının enkazdaki bedeninden sarkan elini saatler boyunca tutması olmuştu. AFP'nin çektiği o fotoğraf yürekleri dağlarken yaşanılan acıyı tarif etmeye kelimeler yetmedi.

On binlerce insanın yaşamını yitirdiği depremde 15 yaşındaki kızı Irmak’ın yanından bir saniye bile ayrılmayan 49 yaşındaki Mesut Hançer, Kapıçam Mezarlığı’nda Alman Bild gazetesine konuştu.

Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Son dakika... AFAD duyurdu: Muğla'da deprem Haberi Görüntüle

"ÇIPLAK ELLERİMLE ENKAZI KAZDIM"

380 numaralı mezarlık önünde Bild’e konuşan Hançer, “Yer sarsıldığında fırında çalışıyordum. Hemen eşimi aradım, iki kızımın ve oğlumun iyi olduğunu söyledi. Fakat o gece en küçük kızım büyükannesinde kalmıştı. Irmak’ın kuzenleri gelmişti ve onlarla beraber olmak istemişti” dedi

Kızını aradığını fakat yanıt alamadığını söyleyen acılı baba, “Çok dua ettim ama maalesef kaybettik” dedi. Hançer, “Ben prensesimi kurtarmak için çıplak ellerimle kazmaya çalıştım fakat en sonunda onu çıkaramadım” dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading