Yandex Metrica

Deprem soruşturmalarında 4 müteahhide gözaltı! 18'i hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Deprem soruşturmalarında 4 müteahhide gözaltı! 18'i hakkında yakalama kararı çıkarıldı

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası yaralarını sarmaya çalışıyor. Deprem soruşturmaları kapsamında 4 müteahhit gözaltına alınırken 18 müteahhit hakkında da yakalama kararı çıkarıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:26

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası devlet tüm kurum ve kuruluşarıyla teyakkuza geçti. Depremde binlerce bina enkaz altında kalırken 35 bin vatandaşımız hayatını kaybetti.

FED faiz kararı ne zaman Nisan 2024? FED toplantı takvimi 2024 FED faiz kararı ne zaman Nisan 2024? FED toplantı takvimi... Haberi Görüntüle

DEPREM SORUŞTURMALARI SÜRÜYOR

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından depremlerde kentte yıkılan binalardaki kusurluların tespitine ilişkin başlatılan soruşturma tüm hızıyla sürüyor.

Deprem Suçları Soruşturma Bürosu'nun yaptığı çalışmalar neticesinde suça konu delillerin tespiti noktasında çalışmalar devam ediyor. Büroda, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan gönüllü olarak bölgeye gelen 21 Cumhuriyet Savcısı, 20'ye yakın katiple soruşturmaları titizlikle yürütürken, oluşturulan çok sayıda bilirkişi heyeti enkaz kaldırma işlemleri öncesi binalardan numuneler aldı. Bina projeleri incelendi.

Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Son dakika: Yüksek Seçim Kurulu'ndan Ordu kararı Haberi Görüntüle

4 MÜTEAHHİT GÖZALTINA ALINDI

Bir yandan otopsi işlemlerinin de devam ettiği asrın felaketi sonrasında Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan binalara ilişkin soruşturma kapsamında 4 müteahhit gözaltına alındı. 18 müteahhit hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading