Yandex Metrica

Deprem dayanıklılığı hasar ve risk tespiti nasıl yapılır? Deprem risk hasar tespiti fiyatı ne kadar, kaç TL?

Deprem dayanıklılığı hasar ve risk tespiti nasıl yapılır? Deprem risk hasar tespiti fiyatı ne kadar, kaç TL?

Deprem dayanıklılığı konusunda bilgilendirme için deprem dayanıklılığı hasar ve risk tespiti nasıl yapılır? Deprem risk hasar tespitinin maliyeti ne kadar, kaç TL? Evin depreme dayanıklığı olduğu nasıl anlaşılır?

Gündem

23.01.2024, 20:28

Kahramanmaraş ve Hatay'da meydana gelen depremlerin ardından vatandaşlar deprem hasar tespiti fiyatlarını merak etmeye başladı. Peki, deprem hasar ve risk tespiti nasıl yapılır? Deprem hasar tespiti fiyatı ne kadar? 

AK Partili Kabaktepe'den Özgür Özel'e 'belediyelerin borç meselesi için dertlenme' çağrısı! AK Partili Kabaktepe'den Özgür Özel'e 'belediyelerin borç meselesi için dertlenme'... Haberi Görüntüle

DEPREM HASAR TESPİTİ NEREDEN YAPILIR?

Deprem hasar tespiti,  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılmaktadır. Bakanlığa Bağlı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, hasar risk tespiti çalışmalarını yürütmektedir. Bunun için bireysel olarak ya da bina sakinleri olarak bakanlığa başvuru yapabilirsiniz. 

Diğer başvuru yöntemleri şu şekildedir:

ALO 181 (Çevre ve Şehircilik Bakanlığı)

Doğal afetin meydana geldiği ilin belediye telefonu 

Deprem durumunda DASK'ın ALO 125 telefon numarası

Doğal afetin meydana geldiği ilin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü telefonu

İlçe kaymakamlıkları

E- devlet (e-devlet üzerinden başvuru yapacak kişilerin yaşadıkları binanın deprem sigortası olması zorunludur). E-devlet üzerinden başvurduğunuz hasar tespitin takibini de yapabilirsiniz.

DEM Parti il binasında arama: Aramada örgütsel doküman, terör örgütü mensuplarının poster ve afişleri bulundu DEM Parti il binasında arama: Aramada örgütsel doküman, terör örgütü... Haberi Görüntüle

DEPREM HASAR TESPİTİ FİYATI NE KADAR?

Deprem hasar tespiti fiyatı il il ve yapı türüne bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Deprem risk hasar tespiti fiyatı için ilgili kurumlardan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading