Deprem bölgesinden tayin isteyen öğretmenlerin başvuruları uzatıldı

Türkiye'yi derinden sarsan çifte felaketin ardından deprem bölgesinden tayin isteyen öğretmenlerin başvuruları 17 Mart'a kadar uzatıldı.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinden diğer illere tayin isteyen 1080 öğretmen için sosyal medya hesabından bilgilendirme yaptı.
BAŞVURULAR İÇİN EK SÜRE
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Deprem bölgesindeki illerden diğer illere tayin talebinde bulunan 1080 öğretmenimizin nakillerini sağladık. Sağlık raporunu alamayan öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda başvurular için 17 Mart'a kadar ek süre veriyoruz." ifadelerini kullandı.
Deprem bölgesindeki illerden diğer illere tayin talebinde bulunan 1080 öğretmenimizin nakillerini sağladık.
Sağlık raporunu alamayan öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda başvurular için 17 Mart’a kadar ek süre veriyoruz. pic.twitter.com/GE6f7PMMaU — Mahmut Özer (@prof_mahmutozer) March 11, 2023
