Yandex Metrica

Deprem bölgesi için dikkat çeken uyarı! Geceyi sokakta geçirmeyi planlayanlar dikkat!

Deprem bölgesi için dikkat çeken uyarı! Geceyi sokakta geçirmeyi planlayanlar dikkat!

Meteorolojiden kirik bir uyarı geldi. Deprem bölgesi Düzce'de gece boyunca sağanak yağış bekleniyor. Yağışın başta İstanbul olmak üzere Sakarya ve Kocaeli'de de etkili olacağı kaydedildi.

Gündem

23.01.2024, 20:06

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5,9 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Düzce için 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, bugün havanın parçalı çok bulutlu olmasının beklendiği Düzce'de, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışların, yarın gün boyu ve aralıklarla yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

25 Kasım Cuma günü bölge genelinde yağışların kuvvetli, Düzce il genelinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 26 Kasım'da yağışların etkisini azaltarak akşam saatlerine kadar devam edeceği, 27 Kasım Pazar günü bölgede parçalı bulutlu havanın hakim olacağı öngörülüyor.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yarın yağışla azalması ve mevsim normalleri civarında olması bekleniyor.

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

16 ilde dolandırıcılara SİBERGÖZ darbesi! 63 şüpheli yakalandı 16 ilde dolandırıcılara SİBERGÖZ darbesi! 63 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

DÜZCE ÇEVRESİNDE SAĞANAK YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK 

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Düzce il genelinde görülecek olan sağanak yağışların, yarın (Perşembe) akşam saatlerine kadar yerel kuvvetli (20-45 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! AFAD başkanı açıkladı: Teleferik kazasının nedeni belli oldu! Haberi Görüntüle

23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm Ender Manisa konser ücretsiz mi, ne zaman bitecek? 23 Nisan Manisa Norm Ender konseri saat kaçta başlayacak? Norm... Haberi Görüntüle

GÜNEY DOĞU'DA DA ETKİLİ OLACAK

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Perşembe) Şanlıurfa il genelinde görülecek olan sağanak yağışların, yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading