Yandex Metrica
SON DAKİKA
Denizli'de 2 belediye personeline asitle saldırmıştı! O kadın için flaş karar

Denizli'de 2 belediye personeline asitle saldırmıştı! O kadın için flaş karar

Denizli'de Büyükşehir Belediyesi’nin iki kadın personele asitli saldırı düzenleyen 30 yaşındaki Dilek Yürek, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Gündem

23.01.2024, 20:00

Denizli'de Büyükşehir Belediyesi’nin Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan iki kadın personele asitli saldırı düzenleyen 30 yaşındaki Dilek Yürek, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

31 Mart yerel seçimlerde oy kullanmak zorunlu mu? Oy kullanmama... Haberi Görüntüle

PERUKLA KENDİSİNİ GİZLEMİŞTİ

Kafasına taktığı perukla kendini kamufle etmeye çalışmış, belediye personellerinin üzerine asit fırlatmıştı. Saldırgan kadın hakkında tutuklama kararı verildi. Olay, dün saat 17.00 sıralarında Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesi'ndeki İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü binasında yaşandı. Şube Müdürlüğü'ne gelen Dilek Yürek isimli kadın, memur olarak çalışan 32 yaşındaki Özlem Çiftçi’ye yanında getirdiği asidi attı. Bu sırada sıçrayan asitten yakında bulunan 28 yaşındaki Aslı Yılmaz’da yaralandı. Kadınların çığlıkları üzerine diğer çalışanlar yardıma koştu. Çiftçi ve Yılmaz'ın ambulansla kaldırıldıkları Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavileri sürerken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Asitli saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan Dilek Yürek ise polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Hande Kazanova memleketi neresi, kaç yaşında? Hande Kazanova kimdir? Haberi Görüntüle

"PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR" İDDİASI

Saldırıyı gerçekleştiren Dilek Yürek’in Özlem Çiftçi ile üniversiteden arkadaş olduğu ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi. Yürek, polise verdiği ifadesinde, aralarında çıkan tartışma sonrası asitli saldırıyı diğer kadınların yaptığını iddia etti. Hastanede tedavisi süren Özlem Çiftçi’nin ise iş yerine gelen Yürek’in “Siz memur oldunuz ben olmadım” diyerek elinde bulundurduğu kutudaki sıvıyı kendi üzerlerine doğru atıp kaçtığını söylediği öğrenildi. Bugün emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilen Dilek Yürek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading