Yandex Metrica
SON DAKİKA
Deniz Akkaya-Haluk Levent gerilimi devam ediyor! 'Milyon dolarlık borcu nasıl kapattın?'

Deniz Akkaya-Haluk Levent gerilimi devam ediyor! 'Milyon dolarlık borcu nasıl kapattın?'

AHBAP kurucusu Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Akkaya'nın paylaştığı videoda konuşan kişi, 'Manavgat'taki arsasını hiç ettiğin adam için, Almanya'daki iş adamından hiç ettiğin 3.5 milyon Euro dolandırdığın iş adamı için konuşacak bir sözün var mı?' diyerek Levent'i dolandırıcılıkla itham etti.

Gündem

26.02.2024, 16:35

Deniz Akkaya, AHBAP kurucusu Haluk Levent'e geçtiğimiz günlerde dolandırıcılık iddiasında bulunmuştu. 

Akkaya yaptığı paylaşımda, "İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan." ifadelerini kullanmıştı. 

İkili arasındaki tartışma büyürken araya giren Cenk Eren, Akkaya'nın hışmına uğramıştı. Mesajları sosyal medya üzerinden ifşa eden Deniz Akkaya, Cenk Eren'e ateş püskürdü.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi kaza yaptı: 1 polis... Haberi Görüntüle

CENK EREN'E ATEŞ PÜSKÜRDÜ 

Akkaya, "Şimdi gelelim Cenk efendi sana. Telefonda seni hiç ilgilendirmeyen belki de pek ilgilendiren bir konuyu uzata uzata buralara kadar getirdin? Soruyorum sana neden? Hayatımda hiçbir kötü günümde yanımda olmadın, hayırdır beni düşünmeler!!!" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ekibi Şırnak'ta kaza geçirmişti: Bakan acı haberi... Haberi Görüntüle

BİR İŞ ADAMINI 3.5 MİLYON DOLANDIRDIN

Yaşanan bu olaylar sonrası Akkaya sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Akkaya'nın paylaştığı videoda konuşan bir kişi, "Manavgat'taki arsasını hiç ettiğin adam için, Almanya'daki iş adamından hiç ettiğin 3.5 milyon Euro dolandırdığın iş adamı için konuşacak bir sözün var mı?" diyerek başka şirketlerin olduğunu da söyledi. 

Yapay zekâ yasası! 35 saat müzakere sonrası Meclis'ten resmen geçti! Haberi Görüntüle

17 SENEDİR KAPATAMADIĞIN BORCU NASIL KAPATTIN? 

Akkaya daha sonra şu ifadelere yer verdi: 

Anlatıcı 17 senedir milyon dolarların geri alınamadığından bahsediyor. Seslerini duyuramadıklarından tutunda evlatlarının rızkı yenmiştir diyerek ölüm var davamızdan dönmeyiz diyorlar. Haliyle 17 sene 17 saat içinde aşıldı. Dün ana haber saati alındı. İstedikleri olmuştu; 17 senedir ödenemeyen bu paranın ödenmesine vesile olduğumuz için pek tabii ki bizde sevindik. Bir de 17 senedir ödenmeyen milyon dolarlık Desen inşaata olan borcu nasıl kapattınız onu da bir iliştirseniz de ben de bir hayıra imza attım diye şöyle keyifleneyim… an bey ödemeyi kişisel hesaptan mı yoksa vakıf hesabından mı aldı?

Kirli para soruşturması genişliyor! Canan Kaftancıoğlu'nun ifade vereceği gün belli... Haberi Görüntüle

ADAMLIK PANTOLON GİYMEKLE OLMUYOR 

Akkaya paylaşımının devamında şu sözlere yer verdi: 

Paylaşmış olduğum şirketler ve iş adamlarının borçlarını öyle ya da böyle kapatmana çok sevindim. Ancak bunların arasında tek bir isim var ki tek geçerim o da Nezahat abla. Ablama takılan borç belki hepsinden az ama hepsinden adam çıktı! Hep derim adamlık pantolon giymekle olmuyor.

Eylem Tok ile katil oğlu Timur Cihantimur'un kaza anından yeni... Haberi Görüntüle

OLACAKLARA DA KATLANACAKSIN 

Tüm mağdurların gizli tutulacağını belirten Akkaya şöyle konuştu: 

Dürüst ve bize evrak gönderen kişilere sosyal medyadan paralı askerler tarafından mobbing yapıldığını biliyoruz. Bu nedenle mail adresime gönderdiğiniz tüm evrakları ve mağdurları gizli tutacağız, hepsini davada kamuoyu ile paylaşacağız. Bundan sonraki süreçte tüm mağdurlarla mağdur eden kişi mahkeme salonunda karşılaşacak yani daha sürpriz sonlu bir şey olacak mahkemenin. Şovunu bu kadar yaptıysan olacaklara da katlanacaksın değil mi?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading