Yandex Metrica

Deniz Akkaya'dan Haluk Levent hakkında yeni iddia! 'Herkes gerçekleri görsün'

Deniz Akkaya'dan Haluk Levent hakkında yeni iddia! 'Herkes gerçekleri görsün'

Deniz Akkaya, AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent hakkında ortaya attığı iddialara yenisini ekledi. Akkaya ortaya attığı iddiada, '99 depreminde çadır almak için tefecilerin eline düştüm yalanı ile dolandırdığı ve 17 senedir bu işle uğraşan bir babayla konuştum. Mazlumlara yaşattıklarını yaşayacaksın' dedi.

Gündem

17.02.2024, 23:36

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası harekete geçen STK'lardan olan AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent hakkında Deniz Akkaya'dan ardı ardına dolandırıcılık iddiası gelmişti. 

Akkaya iddialarını yenilerini ekleyerek Levent'in bazı insanları dolandırarak mağdur ettiğini öne sürdü. 

Son dakika: Ege Denizi'nde şiddetli deprem! AFAD detayları paylaştı Son dakika: Ege Denizi'nde şiddetli deprem! AFAD detayları paylaştı Haberi Görüntüle

SEN BU MAZLUMLARA YAŞATTIKLARINI YAŞAYACAKSIN 

Akkaya, dolandırıcılıkla suçladığı Haluk Levent'e yönelik, "Az önce bunun 99 depreminde çadır almak için tefecilerin eline düştüm yalanı ile dolandırdığı ve 17 senedir bu işle uğraşan bir babayla konuştum. Yukarda Allah varsa sen bu mazlumlara yaşattıklarını yaşayacaksın." sözlerini kullandı.

Tokat'ta peş peşe ürküten deprem! Üç ilçede okullar tatil edildi Tokat'ta peş peşe ürküten deprem! Üç ilçede okullar tatil edildi Haberi Görüntüle

ÇOK SAYIDA MAĞDUR OLDUĞUNU İDDİA ETTİ 

Levent'i plastik kahraman olarak nitelendiren Akkaya, 5 kişi ile görüştüğünü ve mağdur olanların sayısının çok daha fazla olduğunu iddia etti. 

Emniyet görevlisi DEM Partili vekil ile tartıştı: Sen bu milletin vekili değilsin Emniyet görevlisi DEM Partili vekil ile tartıştı: Sen bu milletin... Haberi Görüntüle

PLASTİK KAHRAMAN 

Diğer yandan Akkaya, mağdurların kendilerini daha iyi ifade etmeleri için bir platform kuracağını belirterek, "Mağdurlar açıklamalarını kendileri yapsın istiyorum. Hepsiyle bu hafta sonu tek tek görüşeceğim. Söz artık mağdurlarda" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading